≫ 

Waikiki resort u Seljanovu svečano obeležio početak sezone: Revija Marine Banović i slike Ivane Tiodorović u čast leta!

Događaj je deo junskih promotivnih aktivnosti ove popularne letnje destinacije, koja važi za jednu od najlepših malih uvala na Crnogorskom primorju

  • 0

Popularni Waikiki risort u Seljanovu organizovao je u subotu 24. juna, modnu reviju crnogorske dizajnerke Marine Banović i izložbu akademske slikarke Ivane Tiodorović povodom početka turisticke letnje sezone 2017.

 

Događaj je deo junskih promotivnih aktivnosti ove popularne letnje destinacije, koja važi za jednu od najlepših malih uvala na Crnogorskom primorju. Banović Džuver ovim povodom pripremila je letnju kolekciju pod nazivom Waikiki izrađenu od prirodnih materijala pamuka, lana i svile.

 

- Kolekcija je koloritna, razigrana, letnja, sačinjena od najfinijih tkanina prijatnih za duge letnje šetnje, na radost, smeh, ples, na ljubav, na ono što za sve nas znači leto - kazala je Banović Džuver.

 

Ova kolekcija motivisana je upravo divljom lepotom crnogorskih plaža kakva je Waikiki gde je predstavljena. Sloboda koju predstavljeni modeli nude, lepota tkanina, boje ovdašnje prirode preslikane na na najfinijim materijalima, uklopljene sa najlepšim crnogorskim devojkama oslikavaju upravo ono što jeste Waikiki resort, naše more i čitava Crna Gora, navela je kreatorka.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Ona je kazala da nastavlja pripremu malih kolekcija na odrežene teme i najavila da će tokom avgusta predstaviti još jednu letnju kolekciju na temu mora i jahtinga. Akademska slikarka Ivana Tiodorović važi za talentovanog stvaraoca, koji bogastvom boja i vrhunskom tehnikom pokazuje savršenu veštinu i nesagledivi potencijal. Kritičari je nazivaju skrivenom maštovito umetnicom koja još nije dosegla svoj zenit. Diplomirala je odsek slikarstvo u klasi profesora Zorana Pavlovića na Akademiji umetnosti Braća Karić u Beogradu 2005. godine. Magistrirala je na fakultetu likovnih umetnosti na Cetinju 2011. godine. Učesnik je mnogih grupnih i samostalnih izložbi, kao i likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu i dobitnik brojnih nagrada.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Waikiki risort nalazi se u Seljanovu, u kotorskom zalivu poznatom po skrivenim draguljima i najlepšim malim plažama i ostrvima koji cine srž turizma u Crnoj Gori. Ovaj egzotični kompleks dizajniran je tako da svetskim turistima i svima koji žele da svoj odmor proved vrhunskim luksuzom, odličnim izborom hrane i odličnom uslugom. Waikiki bič risort smešten je u romantičnom predgrađu Seljanova koji još uvek nosi pečat zlatnih dana turizma kotorskog zaliva i budi osećaj da cela plaža pripada samo vama. Sa druge strane samo 500 metara udaljen je od poznate marine Porto Montenegro.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Waikiki pruža usluge visokog kvaliteta sa svojim luksuznim apartmanima, internacionalnim restoranom i plažnim barom. Na visokom glasu je Waikiki restoran koji je namenjen turistima iz celog sveta. Za magiju savršenih ukusa zadužen je Mladen Burgić talentovani kuvar koji je znanje sticao u kuhinjama najpoznatijih svetskih restorana.

 

Ovaj risort kapaciteta 600 mesta najprivlačniji je parovima koji svoju ljubav podstiču najukusnijim specijalitetima, vrhunskim vinima, laganom muzikom, zvucima talasa i magičnim pogledom na bokokotorski zaliv. Ono što Waikiki čini posebnim je peščana plaža duga 115 metara i najčistija morska voda vrhunskog kvaliteta.

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA