≫ 

UPOZORENJE MAJKE: Lekar mi je objasnio zašto deca ne smeju da skaču po trambolini - i ostala sam bez teksta

Jedna mama upozorila je roditelje da deca mlađa od 6 godina nikako ne bi smela da idu na trambolinu nakon što je njen sin na jednoj slomio butnu kost

  • 1

Sin Kejt Elen skakutao je po trambolini kada mu je pukla butna kost i sada mora da nosi gips od kuka do članka.

Lekcija od 40 sekundi koja vašu bebu može da spase od gušenja (VIDEO)

Majke u Indiji ne kažnjavaju decu, već ih uče 6 veoma važnih stvari zbog kojih postaju dobri ljudi

Kejt je bila šokirana kada su joj lekari u bolnici rekli da je njihov savet da "deca ispod 6 godina nikako ne bi smela da koriste trambolinu".

"To je zbog toga što njihove krhke kosti još nisu u stanju da podnesu konstantan pritisak od skakanja. Ovo je za nas bio pravi šok, jer to uopšte nismo znali", napisala je ona na Fejsbuku.

Stručnjaci tvrde da su deca ispod 6 godina pod povećanim rizikom od fraktura i iščašenja ako se igraju na trambolini. Stručnajci takođe napominju da deca u ovim godinama nikako ne bi smela da idu na tramboline koje su od tla izdignute više od 50 centimetara i prečnika koji je veći od 3 metra.

Ona se nada da će informacija koju je podelila sa ostalim roditeljima na društvenim mrežama biti dovoljno otrežnjujuća za mnoge koji ostavljaju decu samu na trambolinama kako bi uzeli mali predah od roditeljstva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA