Voćni miks za savršeno letnje osveženje (FOTO)

A koje će nam voće na najbolji način utoliti žeđ i momentalno podići nivo energije? Mnogima omiljena letnja poslastica-lubenica

  • 0

Koja je najbolja letnja zabava? Gradski bazeni, reka ili basket ispred zgrade? Bilo gde da se zaputiš sa društvom uz omiljeno letnje voćno osveženje, dobra zabava je zagarantovana.

Voće te hidrira, osvežava, daje ti energiju. Ipak postoje voćne kombinacije koje ti u letnjim mesecima više prijaju, bolje te rashlađuju i pomažu da izdržiš duge sunčane dane. Tako limun odlično uklanja umor i stres, pravi je prijatelj sjajne kože i kose koja je leti posebno pod stresom. Ne smemo zaboraviti ni nanu, koja u kombinaciji sa citrusima umiruje upalne procese, blagotovorno utiče na mišiće, a sam miris nam donosi toliko potrebnu svežinu kada temperature pređu 30 stepeni.

A koje će nam voće na najbolji način utoliti žeđ i momentalno podići nivo energije? Mnogima omiljena letnja poslastica-lubenica!

Foto: Promo

Postoji puno načina da ove namirnice uvrstiš u svakodnevni meni, a najbolji od svih je da ih konzumiraš sve zajedno. Da, i to je moguće i to zahvaljujući novim next Joy ukusima. neXt Joy Limunada savršen je spoj osvežavajućeg limuna i umirujuće nane, dok je neXt Joy Lubenada, neodoljiv miks limuna i sočne lubenice.

Novi ukusi imaju čak 30% manje kalorija i idealni su dok se sa ekipom opuštaš na plaži, šetaš pored reke, odmaraš u nekoj bašti ili đuskaš uz omiljene letnje hitove.

Limunana i Lubenada, osvežiće leto i pretvoriti ga u nezaboravnu avanturu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA