VICTORIA’S SECRET ANĐELI NAJBOLJE ZNAJU: Pet jeftinih trikova do savršenstva

Seksepilne manekenke koje rade za kompaniju "Victoria’s secret" imaju obavezu da neprekidno održavaju besprekoran izgled. Pošto ni one nemaju uvek vremena da odu kod stručnjaka za lepotu, evo kako one to rade u kućnoj radinosti

  • 0

Miranda Ker

Atraktivna brineta kune se u moć kvalitetnog maslinovog ulja, pa ga zato redovno nanosi na vrhove svoje kose i pušta ga da se upije preko noći. Ovim postupkom sprečava se nastajanje ispucalih vrhova, a kosu održava sjajnom i zdravom.

Marisa Miler

Zanosna plavuša poznata je po svojim bujnim uvojcima koje održava jeftinim tretmanom. Na kosu svakih desetak dana nanosi regenerator u obilnim količinama, raščešlja vrhove, složi punđu i ispere tek nakon 24 sata.

Karolina Kurkova

Karolina tvrdi kako je za perfektan izgled njenog lica dovoljan samo jedan limun. Sok ovog citrusa ona nanosi pravo na kožu lica kako bi povratila boju i sjaj. Limun sadrži vitamin C koji se često koristi u različitim kremama i serumima, ali pošto je jako agresivan, pre izvođenja ovog postupka ipak se posavetujte sa svojim dermatologom.

Alesandra Ambrozio

Prezgodna brazilska manekenka tvrdi kako svakodnevno ispijanje kokosovog mleka pomaže njenoj koži da izgleda sveže, blistavo i elastično. Veruje se kako kokosova tečnost svojim sastojcima produžava mladalački izgled i čini čuda za kožu, pa je osim Alesandre ispijaju i mnoge druge slavne zvezde.

(Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA