U ČAST KOKO ŠANEL: Mali crni sako od tvida na izložbenom proputovanju svetom (FOTO)

Od trenutka kada je modna kuća „Chanel“ pedesetih godina prošlog veka u svoju kolekciju uključila klasičan crni sako od tvida, on ne prestaje da silazi sa liste najpoželjnijih komada, koji bi u svom garderoberu trebalo da ima svaka dama koja drži do sebe

  • 0

Nakon što je preuzeo kreativno kormilo kuće Chanel, Karl Lagerfeld je nastavio tradiciju dizajnerke Koko Šanel, dame koja je oblikovala žensku modu dvadesetog veka. U svim njegovim kolekcijama, crni sako od tvida je neizbežan. Sako a la Chanel uvek je pravi odabir za bilo koju modnu kombinaciju, a danas postoji u brojnim varijantama.

- On predstavlja jedan od simbola koji definiše Chanel stil. Postoje stvari koje nikada ne izlaze iz mode: farmerke, bela bluza i Chanel sako – rekao je Lagerfeld.

A sada je slavni dizajner, u saradnji sa Karin Roitfeld, glavnom i odgovornom urednicom francuskog izdanja magazina Vogue, organizovao putujuću izložbu crno-belih fotografija na kojima su prikazane zvezde šoubiznisa, obožavateljke malog crnog žaketića od tvida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA