BUDITE MODERNI: Izmamite poglede i ovog proleća!

Zima polako prolazi i sve dame jedva čekaju da čizme i kapute zamene laganijom odećom u kojoj će moći da plene kako u dnevnoj varijanti, tako i u noćnom provodu

  • 0

Zamislite jednu gradsku devojku, dinamičnu i opuštenu, uvek doraslu situaciji. Ona je obična, ali sa stilom, prosto mami poglede na ulici. Kada pričamo o njoj, lako je zamisliti modernu damu s ulica Pariza, Njujorka i drugih svetskih motropola... Upravo to je Allegra, vodeća modna kuća u Srbiji koja nudi samo najkvalitetniju odeću, verno prateći italijanske uzore i nove trendove.

Ideja o Allegri se rodila iz više decenija saradnje sa najpoznatijim italijanskim kućama visoke mode. Od njih smo naučili kako da pretvorimo palate boja, inspirativne krojeve i najbolje materijale u skladnu odeću koja zaista laska ženskoj figuri.

Besprekorna izrada, kvalitetan kadar i savremena tehnologija omogućili su Allegri da ide ukorak sa svim inovacijama koje diktira svetska modna scena.

Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji njihove kuće sa zanatlijskim radionicama i fabrikama koje snabdevaju najpoznatije italijanske kreatore, u mogućnosti su da koriste najkvalitetnije materijale modnih dezena, boja i šara.

Njihov moto je: "Odeća nije za izlog, odeća je za ljude".

Allegra ne vidi sebe kao skupu kolekciju, i svakodnevno se trudi da je u što većoj meri učini dostupnom kupcima, zato poručuju da Allegra jedina donosi italijanski prefinjeni stil i dizajn pravo u vaš život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA