• 7

Vreme čitanja: oko 1 min.

LEGENDARNI SLADOLED: Stopi se vraća u prodaju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobednik aplikacije "Retro baraž" sladoled "stopi" vraća se u Frikom frižidere od 2014. godine. U konkurenciji starih sladoleda koje ste najviše voleli nalazili su se "tiger", "stopi" i "hladiša"

  • 7

Legendarni sladoled "stopi", koji se nalazio u ponudi kompanije Frikom osamdesetih i devedesetih godina, pobednik je aplikacije "Retro baraž" i ponovo će se naći u frižiderima od 2014. godine. U baražu su učestvovala tri sladoleda - "tiger", "stopi" i "hladiša", a o njihovoj popularnosti svedoči i više od 30.000 glasova koje su osvojili putem aplikacije.

Fanovi na Facebook stranici "Frikom sladoledi" mogli su koristeći "Retro baraž" da glasaju za svog favorita, ali i da sa ostalim ljubiteljima ledenih poslastica podele svoje zanimljive priče o ovim sladoledima, navedu zašto vole baš njih, kao i kakva sećanja i anegdote ih vezuju za njihovog favorita.

Ta aplikacija, namenjena svim generacijama, kod starijih je probudila lepe uspomene, dok je najmlađe upoznala sa nekadašnjim asortimanom Frikom sladoleda. Nakon Macho konkursa, gde su fanovi kreirali novi sladoled po svom ukusu, povratak "stopija" pokazuje doslednu predanost kompanije Frikom da sasluša i ispuni želje svojih fanova i ljubitelja Frikom sladoleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Ivana

    13. novembar 2013. | 11:34

    Bravo:-) još se sećam njegovog ukusa:-))) i one prstice koje prve pojedem:-))

    Podelite komentar

  • Yotza

    13. novembar 2013. | 22:14

    mogli bi da vrate ukuse kaprija i lenija kakvi su bili oko 2000-e godine da makar jedemo sladoled umesto ovog, zasladjenog go*neta....

    Podelite komentar

  • Mange

    13. novembar 2013. | 19:46

    Rum koktel se jos uvek proizvodi.

    Podelite komentar