ŠTA JE ZDRAVIJE: Svinjska mast ili ulje?

Polovinom prošlog veka objavljen je rat mastima i masnoj hrani. Krto meso sa što manje masti, meso koje će umanjiti rizik od bolesti, postalo je suštinski interes potrošača, lekara i nutricionista

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ištvan

    04. novembar 2018 | 22:58

    Moja pokojna baka i mama umrle su u 62 i 67 godini života. Obe su imale poteskoce sa krvnim pritiskom, holesterolom i sa bolovima u zglobovima. Trosile su, pa i ja sa njima svinjsku mast u velikim količinama. Meni se počeli javljati ti isti simptom. U armiji sam bio ograničeno sposoban zbog velikog krvnog pritiska. Po savetu lekara sam prestao koristiti svinjsku mast, krvni pritisak mi se normalizovao, krvna slika mi se popravila, a bolove vise nemam u kukovima... Mi izgleda nismo sa ove planete...

    Podelite komentar

  • vegeterijanka

    10. april 2014 | 21:39

    Hladno cedjena biljna -sirova,maslac za termicku obradu .

    Podelite komentar

  • balkan boy

    14. novembar 2013 | 16:03

    Zasto na ovom Telegraf portalu čitam pocetak teksta uvek dva puta na bilo kojoj temi? Da li to sluzi kao skraćenica nekome koga mrzi da cita?

    Podelite komentar