DEL TORO: Magične cipelice za trendi proleće (FOTO)

Svi ljubitelji ravnih cipela oduševiće se najnovijom kolekcijom koju je italijanski brend "Del Toro" pripremio za predstojeću letnju sezonu. Šaljivo, slatko i veselo

  • 5

Čuveni italijanski modni brend "Del Toro" koji je poznat po dizajniranju obuće, ali i tašni i kaiševa, za sve ljubitelje ravnih cipela pripremio je jedno fantastično iznenađenje. U pitanju je kolekcija koja se još nije našla u prodaji, ali koja je privukla veliku pažnju modnih trendsetera koji se već uveliko pišu na listi čekanja.

U pitanju su veoma veseli modeli cipela, koji su rađeni u jarkim i veselim bojama poput neboplave, ljubičaste, nežnoroze i zelene, a ono što ih čini posebnima su detalji koji su oslikani po njima, a koji podsećaju na detinjstvo, šalu i bezbrižan period života. Mačkice, baloni, latice, ptice, pčele, dame sa šeširima, miševi i sir, samo su neke od ilustracija koje ove cipele čine predivnim prolećnim modnim dodatkom.

Italijani su oduvek bili poznati po dobroj modi koju diktiraju celom svetu, ali pre svega lepoti proizvoda i kvalitetu. Del Toro je tu tvrdnju, i ovaj put, jasno dokazao.

Šta vi mislite o ovim cipelama?

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA