NOVI FRIKOM PROVANSA MIX: Samo sedam minuta za ukusan obrok

Kompanija Frikom predstavila je novu Premium mešavinu povrća, Provansa mix. Ovo zdravo jelo predstavlja pravi ukusan obrok, prepun vitamina za zimske dane

  • 1

Voditelj programa, Luka Tešanović, upoznao je goste sa novim Frikom proizvodom, dok je Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka, pokazao kako zahvaljujući Provansa mix-u za samo 7 minuta svako može da postane majstor kuhinje.

Ova čarobna mešavina povrća sastavljena od graška, karfiola, žute šargarepe i baby šargarepe, obogaćena je sosom na bazi meda, putera i začina, koji zajedno donose prefinjene ukuse juga Francuske u svačiji dom.

Živopisna Provansa širom sveta je poznata kao veliki proizvođač aromatskog bilja i specijalnih trava, dok su med i začini ključni sastojci provansalske kuhinje.

Inspirisana aromama i duhom Provanse, kompanija Frikom ponudila je mešavinu Provansa mix koja će vas, u zimskim danima, podstaći na pripremu zdravih jela i obogatiti meni uz fantastične arome i brzu pripremu od svega 7 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    5. decembar 2013 | 15:09

    E, a ne da je zdravo i prirodno.. Nema dodirnih tačaka sa GMOvna! Iliii?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA