≫ 

Belo pileće meso na roštilju sa brokolijem

Uvek poželjna zdrava i sočna piletina!

  • 0

Sastojci za 4 osobe:

- 4 veća komada pilećeg filea (4 x 200 g)

- 1 gril pikantna piletina (začin)

- 1 kašika naseckanog peršuna

- 2 mlada luka

- 2 kašike limunovog soka

- 50 ml maslinovog ulja

- ajvar ljuti

- skuvani brokoli

Priprema:

Pileće filee očistite, operite, osušite papirnatim ubrusom i dobro natrljajte gril začinom za pikantnu piletinu. Pustite ih da odstoje 30-ak minuta. Marinirano meso zapecite na roštilju ili gril tiganju sa svih strana. Pečenu piletinu premažite mešavinom naseckanog peršuna, sitnije narezanog mladog luka, maslinovog ulja i limunovog soka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA