Krema koja za nekoliko dana sklanja celulit: Za 50 dinara možete da je napravite, sve sastojke već imate u kuhinji! (RECEPT)

Predstavljamo vam jednostavnu tehniku za uklanjanje narandžine kore

  • 0

Jedna od najvećih boljki žena kad dođe leto je celulit. Celulit je estetski problem koji najčešće pogađa lepši pol, iako mogu da ga imaju muškarci i deca.

Zaboravite na skupe anticelulit kreme: Jeftine namirnice koje će vam pomoći da se zauvek rešite "pomorandžine kore"

Umotala je butine i stomak u foliju, a kad je skinula, zanemela je pred rezultatom (VIDEO)

Krenula sam na anticelulit masažu na nagovor drugarice, a rezultati su me ostavili bez teksta

Gotovo svaka žena ga ima u većoj ili manjoj meri, a kod nekih je toliko uporan da neće da ode i pored stalnih vežbi i redukovane ishrane.

Celulit je potkožna masnoća koja se jako teško razlaže, čak i kad smršate. Vizuelno ga karakterišu udubljenja, naborano tkivo ispod kože koje najčešće pogađa stomak, bokove i butine, jer su masne naslage koncentrisanije na tim područjima.

Foto-ilustracija: Profimedia

Glavni uzroci celulita su hormoni progesteron i estrogen. Estrogen podstiče formiranje masnih ćelija, dok progesteron vodi ka slabljenju vena, zadržavanju tečnosti i debljanju. Drugi uzroci mogu biti pušenje, stres, trudnoća, debljina, fizička neaktivnost i genetika.

Leto je, zbog vrućine, pravo vreme da pokušate da skinete celulit. Kad se već kuvate i znojite, neka to bude barem nečemu korisno. Najvažnija stvar da naterate organizam da razlaže masti baš u tom predelu, jeste da povećate cirkulaciju tkiva kože.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ovaj recept će vam pomoći u tome, ali uporedo morate da vežbate.

Recept: napravite sok od pola jabuke, 2 šargarepe, 1 krastavca, četvrtinu glavice svežeg kupusa i 1 limuna.

Sok umasirajte u kožu u područja koja su zahvaćena celulitom i sačekajte da upije. Nakon 20 minuta, butine umotajte u prianjajuću foliju i pravac trening. Naravno, izbegavajte jako sunce i prevelike vrućine, ali visoka temperatura će vam pomoći da pokrenete proces topljenja masti.

Pored toga, morate i da obratite pažnju na ishranu i imajte u vidu da čitavoj stvari morate ozbiljno da se posvetite ako hoćete rezultate.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA