≫ 

JEDINA NAMIRNICA koju članovi KRALJEVSKE PORODICE nikada ne smeju da naruče u restoranu

Članovima kraljevske porodice u Velikoj Britaniji nije dozvoljeno da jedu jednu vrstu hrane kada su u restoranu - ma koliko im se jela

  • 1

Možda mislite da pripadnici kraljevske porodice mogu da rade šta god požele, ali čini se da su stvari malo drugačije - pogotovo kada je hrana u pitanju.

365 DANA SU JELI SAMO MESO: Doktori su ostali u šoku kada su ih pregledali

NE PIŠE U UPUTSTVU: Svaka rerna ima skrivenu funkciju za pečenje koju ćete stalno koristiti

Čini se da ipak postoji jedna stvar koja im nije dozvoljena - da naruče određenu vrstu hrane kada izađu.

Kraljica Elizabeta II bi trebalo da se preseli u skromniju kuću, smatra britanski levičar Džeremi Korbin. Foto: AP/Tanjug

Članovima kraljevske porodice strogo je zabranjeno da jedu školjke.

Ova zabrana je tu kako bi se eliminisao svaki rizik da dobiju trovanje hranom. Ali ovo nije jedina namirnica koja im je van domašaja, bez obzira na to koliko je skup ili poznat restoran.

Takođe im je zabranjeno da naručuju meso koje nije potpuno termički obrađeno i piju vodu sa česme kada su u inostranstvu.

Kraljica je ipak jedna od retkih koja se pridržava ovog pravila, dok ostali članovi kraljevske porodice ponekada prekrše pravila koja su tu kako bi im sačuvala zdravlje i postarala se da njihov užurban raspored ne bude ugrožen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA