Uz pomoć ovih 5 genijalnih trikova patike će vam biti uvek bele

Ako ste se ikad pitali kako da se rešite prljavštine na patikama, koje ne može da ukloni ni pranje u veš mašini, onda ste na pravom mestu

  • 3

Dosta ljudi voli da nosi bele patike, posebno leti kada je lepo vreme. Ipak, za razliku od ostale obuće, patike bele boje je mnogo teže održavati, jer zahtevaju malo više truda.

TRIK koji morate da ISPROBATE: Uz pomoć samo jedne stvari đon STARIH PATIKA će izgledati kao NOV!

Uzela je gumicu za brisanje i za par sekundi patikama vratila stari sjaj (VIDEO)

Uz pomoć ovih trikova tvoja omiljena obuća izgledaće uvek kao nova:

Četka u ruke

Bele patike se nikako ne smeju prati u veš mašini. Čak i najnežniji programi mogu da ih oštete. Preporučuje se ručno pranje. Isto važi i za pertle.

A post shared by ♛BRANDNEW QUEEN♛ EVA aka 杏仁 (@eva_aka_annin) on

Lak za nokte

Ogrebotine i male nabore na patikama nastale nošenjem mogu se popraviti belim lakom za nokte. Na ovaj način ćete momentalno sakriti oštećene delove i osvežiti izgled patika.

Šampon vadi fleke

Masne mrlje su možda i najgori problem na belim patikama, ali nisu nerešive. Ako slučajno stanete na ulici na motorno ulje ili prospete neku masnu tečnost, rešenje je u šamponu, staroj četkici za zube i toploj vodi.

A post shared by Joseph Lee (@jzflee) on

Čudo iz kuhinje

Svata kuća trebalo bi da ima sirće - čarobno sredstvo za uklanjanje mrlja. Umočite krpu u sirće i nežno obrišite parike. Skoro momentalno ćete primetiti promenu.

Ne ostavljajte ih na suncu

Bele patike nikako ne ostavljaje da stoje direktno na suncu. Zbog sunca mogu da požute, posle čega vam nema pomoći. Zato ih ne ostavljajte na terasi već ih čuvajte u ormariću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA