HOROSKOP: Ova 3 znaka imaju nalepše guze na svetu!

Zastanite na trenutak, razmislite u sebi, prevrtite film po glavi i recite nam da li smo pogodili

  • 11

Svaka zadnjica je lepa na svoj način, bez obzira na veličinu. Za razliku od muškaraca, koji imaju slične, one se kod žena prilično razilikuju.

Tri najinteligentnija horoskopska znaka

ČUVAJTE SE: Oni su najveći zavodnici u horoskopu

Ova tri horoskopska znaka najviše lažu: Da li ste među njima?

Otrkivamo vam tri horoskopska znaka kod koje zvezde (ili majka priroda) nije štedela i koje sa ponosom poakazuju svoju pozadinu.

Škorpija

Škorpija ponosno gazi svojim savršenim seksi nogama, idealne lepote i prefinjene, glatke kože i kao dijamantsku krunu njima prenosi svoje božanski oblikovanu pozadinu.

Foto: pixabay.com

Ribe

Dete kasne zime i ranog proleća, snažna i seksepilna, svoju savršeno izvajanu figuru nosi sa stilom, a svojim specifičnim načinom hodanja i držanja samo doliva ulje na vatru. Živu i vrelu vatru kojom je u stanju da otopi i najhladnije muško srce. Kada ona uđe u prostoriju, razgovori prestaju i pogledi se automatski preusmravaju ka njenoj čvrstoj, perfektno oblikovanij guzi.

Foto: pixabay.com

Rak

Ove nežne i divne duše, često emotivne i skromne, srljaju kroz život i ne znajući kakvu atomsku bombu nose pozadi. Nema tog muškarca kome krv neće sagoreti u žilama kada ugleda besprekorno izvajanu guzu. Kada osobe rođene u ovom znaku počne da osvaja, nećete znati šta vas je snašlo. Bićete poput napalejnog tinejdžera spremni za akciju i na samu pomisao na nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    21. avgust 2017 | 23:56

    Sve sami vodeni znaci... Inače, pripadam vodenim znakovima ali generalizacija nije poźeljna nimalo. Dakle, ima dosta devojaka i u drugim znacima a koji imaju mnogo bolje zadnjice. :D

  • Antiglobalistkinja

    22. avgust 2017 | 01:45

    Pa ako tako kaze horoskop onda ok ahaha,ribe su super generalno.

  • luna

    22. avgust 2017 | 00:30

    Sve tacno od A do S.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA