Tragična priča seks bombe: Imala je milione, nadživela sina i muža - i umrla sa 39 godina

Nijedna nesreća ne ide sama, tako je bilo i u slučaju En Nikol Smit

  • 2

Prošlo je deset godina od tragične smrti američke starlete i nekadašnje Plejboj zečice En Nikol Smit. Iako je uživala u raskošnom životu zahvaljuću kratkom braku sa vremešnim milionerom Džejmsom Harvardom Maršalom koji je preminuo 14 meseci nakon ulaska u brak sa njom, plavokosa lepotica je zapravo bila veoma nesrećna, kao i mnoge holivudske starlete.

Ovako je bilo nekad, a sad pogledajte prvu naslovnicu "Plejboja" BEZ golotinje! (FOTO)

ŠOK I TUGA: Jedna od kraljica Instagrama umrla u 34. godini! (FOTO)

En Nikol Smit je rođena u Teksasu kao Viki Lin Hogan, šesto dete u porodici Do­nalda Judžina i Virdži Hart Hogan. Njeni roditelji su se razveli kada je imala samo dve godine, a njena polusestra je jednom prilikom ispričala kako je njihov otac bio zlostavljač i pedofil.

"Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam želela da uradim, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji mnogo stvari koje čak ne mogu ni da spomenem", izjavila je En Nikol Smit.

Nijedna nesreća ne ide sama, tako je bilo i u njenom slučaju.

Foto: Profimedia/Newscom

Pronašla sina mrtvog

Njen sin Danijel je došao u bolnicu na Bahamima da je poseti, nakon što se porodila i na svet donela ćerku Danijelin i tada su se njih dvoje pomirili.

En je bila presrećna, a dvadesetogodišnjak je odlučio da prespava u njenoj bolničkoj sobi. Kada je ujutro pokušala da ga probudi, shvatila je da ne diše.

Danijel je preminuo, a autopsijom je utvrđeno da se predozirao. En je bila slomljena, počela da razmišlja o svojoj smrti, čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti.

Borila se sa depresijom i viškom kilograma, tako da je mešala razne vrste tablete.

Nakon smrti sina često je bila bolesna. Vreme je provodila ispred televizora, a bila je opsednuta idejom da njeno dete bude “seksi beba”.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vase ime

    13. septembar 2017 | 03:48

    Seksi idiot , ovakvi su uzor mladima , bolest

  • Gordan

    14. septembar 2017 | 16:37

    Dokaz da pare ne donose srecu budalama .Treba i malo mozga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA