Uzela je istrošenu sijalicu, sipala pesak i vodu u nju i dobila najlepšu stvar koju ima u stanu (VIDEO)

Ukoliko ste fan “uradi sam” projekata, onda imamo nešto specijalno za vas

  • 0

Ovaj izazov da napravite sami svoju bašticu u staroj sijalici će vam možda na prvi pogled izgledati neizvodljiv, ali pogledajte video i obavezno probajte.

Sipao je vodu preko sijalice, a ono što je dobio nateraće vas da uradite istu stvar! (VIDEO)

Ova urbana legenda objašnjava zašto Srbin nikada neće propasti!

Baka Drenka je malo dvorište pretvorila u rajski vrt, ali to nije jedina stvar koja je čini najposebnijom u Ruskom Selu (FOTO)

Raditi na tako maloj površini i sa prirodnim materijalima je samo po sebi zahtevno, ali i prelepo. Ove male baštice u sijalici mogu da budu lep ukras za vaš dom ali i predivan poklon za nekog vama dragog.

A post shared by Josh Byne (@joshofalltrades11) on

Ceo proces pravljenja traje manje od sat vremena ako imate sve potrebne materije. Ukoliko morate u kupovinu po njih, onda će vam trebati malo više vremena.

A post shared by Cassidy Krahn (@krayon15) on

Imate neograničeno mnogo mogućnosti, a sve je na vama i vašoj kreativnosti. Kako ćete ukrasiti unutrašnjost zavisi samo od vas, bilo da ste odlučili da sipate unutra vodu i napravite podvodni terarijum ili da dodate malo boje u vodu i napravite vazu u boji.

A post shared by Chris and Shaundra Feltis (@comic_maid) on

Sve što vam treba da biste napravili ovaj mali raj jeste sijalica, zaštitne naočare, zaštitne rukavice, pincete, šrafciger sa ravnom glavom, štapići i detalji koje želite da stavite unutra (kamenčići, mahovina, pesak, biljke).

Daljinac

(Telegraf.rs/tiphero.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA