President kuhinja: Jesenja kulinarska avantura (FOTO)

Bliži se kraj godine, a to znači da sezona slava i praznika samo što nije počela

  • 0
Foto: Promo

Bilo da pripremate trpezu za tradicionalno porodično okupljanje ili vam je potrebna inspiracija za neformalnu zakusku sa prijateljima, sada na još brži i jednostavniji način možete obradovati svoje najmilije ukusnim kulinarskim iznenađenjima.

Potražite najnovije jesenje recepte u aplikaciji President kuhinja i uverićete se da priprema pravih gurmanskih specijaliteta, od predjela do deserta, nikada nije bila lakša.

Za početak, prepustite se prepoznatljivom ukusu President Somborske i iskoristite je za pripremu predjela kao što su bombice sa maslinama, rolnice sa slaninom ili supa od kinoe, koja otvaraju apetit i daju nagoveštaj đakonija koje slede. Isti proizvod možete upotrebiti i za pripremu glavnih jela na vašoj trpezi, poput telećih rolnica, zapečene piletine ili gurmanske musake, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kada se ukusi slegnu, prepustite se najslađim zalogajima uz hrskavu pitu od jabuka ili čokoladni sufle neodoljive kremaste teksture, zahvaljujući President maslacu.

Foto: Promo

Neka ovi predlozi budu samo početak vaše jesenje gurmanske avanture. Sa riznicom od preko 700 recepata koja je svakim danom sve bogatija, President kuhinja aplikacija je tu da začini vaše radosne trenutke okupljanja. Jednostavna za upotrebu, biće vaš nezamenjivi asistent u kuhinji - kliknite na sekciju Recepti i pronađite recept baš po vašem ukusu i kulinarskom umeću. Ako još uvek niste sigurni u svoje gurmanske veštine, tu je sekcija Video recepti sa jasnim i jednostavnim uputstvima koja otklanjaju nedoumice u pripremi jela, a sekcija Saveti otkriće vam male kulinarske tajne koje će vam pomoći da vaše jelo ispadne savršeno.

Želite da pripremite svoj omiljeni specijalitet, ali nedostaje vam neka namirnica? Tu je sekcija Pomoćnik da vam predloži jela koja možete spremiti od namirnica koje već imate kod kuće. Za dodatnu zabavu, protresite telefon ili kliknite na opciju Protresi i aplikacija bira za vas recept iznenađenja.

Foto: Promo

Istražujte, kombinujte, prilagođavajte recepte, pronađite svoj omiljeni način da uz aplikaciju President kuhinja unesete toplinu u hladne dane koji su pred nama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA