BRAČNI HOROSKOP: Datum svadbe otkriva kakav će vam brak biti i najveći problem koji vas u njemu čeka

Saznajte kakav će vam brak biti, kao i opasnosti koje vas sve vrebaju

  • 1

Baš kao i rođendan, horoskopski znak koji bude vladao na datum venčanja može da otkrije puno o vama, posebno kako će vam izgledati život kada posebnoj osobi kažete "da".

Dali su partnerima drugu šansu nakon preljube i gorko zažalili: Oprostio sam joj, a onda je htela da je tešim jer je taj tip od nje hteo samo seks?!

Pogledajte kakav vas brak očekuje:

Ovan

Datum venčanja: 21. mart - 19. april

Foto: Pixabay

Ovan je slobodan i smeo znak koji je uvek spreman za novu avanturu. Ako tokom ovog perioda stanete na ludi kamen, cvetaćete kao pojedinci i nećete se izgubiti u vezi. Brak će vam biti ispunjen mnogim spontanim trenucima. Ipak, budite oprezno da postanete previše takmičarski nastrojeni prema partneru - kao što toparovu venčani u ovom periodu mogu da budu.

Ovan

Datum venčanja: 20. april - 20. maj

Bik je veoma senzualan i dekadentan znak. Uživaćete u svemu lepom šta život pruža i nećete se plašiti da trošite na luksuz. Ipak, sam brak će biti veoma normalan. Pazite da ne postanete previše tvrdoglavi i ne upadnete u rutinu.

Blizanci

Datum venčanja: 21. maj - 20. jun

Za uspeh braka ključ će vam biti komunikacija. Imaćete dosta komunikacije i činićete stvari zanimljivim brojnim avanturama. Ipak, gledajte da se ne rasplinete u previše pravaca i odvojite vreme i za partnera.

Rak

Datum venčanja: 21. jun - 22. jul

Za Rakove je dom tamo gde im je srce. Udovoljavaćete međusobnim željama. Pazite samo da se ne povežete toliko da od ljubavnika postanete drugari. Izlazite, zabavljajte se i održavajte kontakte sa porodicom.

Lav

Foto: Pixabay

Datum venčanja: 23. jul - 22. avgust

Parovi koji su Lavovi vole da imaju dramatičan i strastven brak. Oboje imate jake stavove i ne plašite se da ih pokažete. Ipak, zbog prevelike dramatičnost može doći do borbe za prevlast pa pazite da ne počnete da naređujete jedno drugome umesto da se uvažavate.

Devica

Datum venčanja: 23. avgust - 22. septembar

Devica je veoma organizovan, prefinjen i zdrav znak. U braku ćete obraćati pažnju na male detalje i stvari. Bodrićete jedno drugo i pomagati da negativni trenuci što pre postanu prošlost. Samo pazite da se ne fokusirate previše na probleme i izgubite uvid u veliku sliku.

Vaga

Datum venčanja: 23. septembar - 22. oktobar

Vaga je znak koji vlada brakom. To je možda i razlog zašto je oktobar prepun svadbi. Srž ovih brakova je balans i veza je uvek prioritet. Ipak, opasnost leži u činjenici da vrlo lako možete da izgubite svoj identitet i zato odvojite vreme koje ćete posvetiti samo sebi.

Škorpija

Datum venčanja: 23. oktobar - 21. novembar

Škorpija je veoma seksi i intenzivan znak pa će u vašem braku biti mnogo strasti i intimnosti. Sa druge strane, ovo je znak moći i kontrole, tako da će se s vremena na vreme pojavljivati ljubomora. Zato budite pažljivi i uvek razgovarajte sa partnerom ako se osećate povređeno.

Strelac

Foto: Pixabay.com

Datum venčanja: 22. novembar - 21. decembar

Parovi rođeni za vreme ovog znaka su veoma otvoreni i avanturističkog duha. U vašoj budućnosti vas očekuju mnoga utovanja, ali pazite da ne rizikujete previše, posebno finansijksi.

Jarac

Datum venčanja: 22. decembar - 19. januar

Jarac je znak tradicije i vi ćete kao novopečeni bračni par imati zadatak da je nastavite. uživaćete u slavljenju praznika i oživljavanju tradicija iz detinjstva. Doduše, moraćete da naučite da uživate u sadašnjosti i uvek planirate za budućnost.

Vodolija

Datum venčanja: 20. januar - 18. februar

Ovaj znak je najbolje opisatio kao nekonvencionalan i moderan. Vi i partner ćete biti najbolji prijatelji, ali ćete podjednako uživati i u druženju sa drugim ljudima. kako bi vam brak uvek bio jak, ostavite dovoljno vremena samo za vas dvoje.

Ribe

Datum venčanja: 19. februar - 20. mart

Riba je znak fantazije, mašte, romantike i kreativnosti i zato ćete biti savršen par. Obratite ponekad pažnju na realnost jer ne želite da vam emocije u tolikoj meri preuzmu život da izgubite dodir sa njom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    15. novembar 2017 | 23:57

    E gluposti. Ja se vencala u maju i razvela se. Znaci netacno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA