≫ 

Devojci je opala sva kosa kada je probala novi proizvod - jer nije pročitala ono što sitnim slovima piše na etiketi

Sitna slova na etiketama često kriju mnogo važniju poruku nego što ste mislili

  • 0

Mali procenat nas uopšte čita etikete na proizvodima koje kupuje, a one nam mogu mnogo reći o samom proizvodu i neželjenim dejstvima koja mogu da se pojave.

Kad bi jedna ETIKETA mogla da govori, njena priča bi vas ostavila u šoku i suzama (FOTO)

YouTube zvezdi Hani Forsier desilo se nešto što će pamtiti ceo život. Rešila je da sa svima podeli loše iskustvo koje je imala samo zato što nije bila dovoljno oprezna. Ona želi da upozori sve na to da moraju da čitaju čak i mala slova na etiketi, ali i da objasni svima zašto je ona ostala bez kose!

Naime, Hana je kupila proizvod za negu kose čiju etiketu nije dovoljno oprezno proučila i na kraju zbog toga ostala bez kose.

Pre samo godinu dana ona je imala dugu i prelepu smeđu kosu koju je obojila u ružičasto. Kosa joj je uvek služila kao sredstvo za ispoljavanje emocija, dok se jednog dana nije sve promenilo. Odlučila je da više ne koristi peglu za kosu i kupila sredstvo za ispravljanje kose. Nanela ga je na kosu i čekala 20 minuta kako bi ga isprala. Po izlasku iz kupatila shvatila je da joj je više od polovine kose otpalo sa glave.

-Bila sam u šoku i nisam znala šta da radim. Nisam smela da se pogledam u ogledalo, izjavila je Hana.

Otišla je kod frizera u nadi da će moći da joj pomogne i nekako spase njenu kosu. Međutim, povratka i pomoći nije bilo. Jedino što su mogli da urade je da joj skrate celu kosu, piše net.hr. Sve bi bilo drugačije da je pročitala sitna slova na ambalaži i videla da on ne sme da se koristi na obojenoj i blajhanoj kosi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA