LJUBAVNI HOROSKOP: Ova 3 znaka vas nikada neće prevariti, pronađite jednog od njih što pre

Svi čeznu za partnerom koji će biti veran i uvek tu kad zatreba, ali takvi se retko nalaze

  • 12

Svi žele da izaberu znake Zodijaka koji ih neće prevariti, kažu da i takvih ima. U pitanju su horoskopski znaci koji spadaju u grupu zemljanih znakova.

Ova 4 znaka su vrhunski ljubavnici! Ipak, samo jedan je apsolutni pobednik

Kod ovih znakova temelj je ključna stvar, zbog toga se toliko trude oko svog partnera i posvećeni su mu u potpunosti.

Bik

Bik je fiksni zemljani znak, što znači da su fokusirani i određeni. Kada fiksni znak želi nešto, oni idu za tim i ne zanima ih koliko dugo je potrebno da to dobiju, svakako neće odustati. Oni znaju šta je potrebno kako bi nešto učinili i svaki izazov na njihovom putu će ih plašiti.

Međutim, ono što neće prihvatiti je partner koji devalvira svoju lojalnost, tako što flertuje sa nekim drugim. Oni mogu biti izuzetno posesivni partneri.

Foto-ilustracija: Profimedia

Devica

Device su promenljivi znak, što znači da su oni najfleksibilniji i prilagodljivi zemljani znaci. Oni su u stanju da se nose sa tuđim greškama i skloni su praštanju. Ovo ih neće navesti da potraže nekog novog, kada njihova očekivanja nisu zadovoljena. Devica možda nije najromantičniji znak, ali je njihova ljubav neverovatna.

Kako rado i nesebično daju, lako stvaraju zavisnost kod ljudi. Oni i tako vole da se osećaju potrebnim, samo imajte meru.

Jarac

Jarac je kardinalni zemljani znak. Oni vole da se stvari jednostavno odvijaju, da se projekti pomeraju. Oni su aktivni i ambiciozni, i nećete ih tako često viđati, jer su uvek u nekom poslu.

Ovo je dobro za odnos sa Jarcem, jer u momentu kada počinje da vam nedostaje početni sjaj, oni su se već pobrinuli za neko iznenađenje, zabavni vikend ili posebnu noć.

Iako se ponekad može izgledati kao da su zaljubljeni u svoj posao čak i više nego u vas. Oni zapravo prave dobru osnovu za svoju vezu, i ako nemaju vas kao podršku, onda su skloni odustajanju, jer zašto bi oni to radili ako vas gube.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA