≫ 

Stavio je tri novčića i plastičnu kesu u lavabo - i rešio veliki problem koji svi putnici imaju

Putovanja čine sastavni deo života i često mogu da budu izvor komplikacija, a ovaj trik će vam poprilično olakšati život

  • 4

Od pakovanja, odlaska na aerodrom, pokušavanja da od tačke A što pre dođete do tačne B, sve izaziva stres i glavobolju.

Spakujte ceo orman u jedan kofer uz pomoć trikova koje svaki putnik mora da zna

Dolazak na konačno oderište ne znači prestanak dešavanja i snalaženja jer često tek onda budemo izloženi različitim izazovima. Ako mrzite odsedanje u hotelima, niste jedini. Mnogi ne vole da budu daleko od svojih toplih i komfornih domova, pogotovo ako putujete sa decom ili odsedate negde duže od jednog dana.

Foto: pixabay.com

Na sreću, postoji niz trikova koje možete da primenite ne biste li sebi olakšali boravak u hotelu. Jedan od mnogih je onaj koji opisuje kako da blokirate lavabo u kupatilu uz pomoć najlon kese i novčića ne biste li uradili nešto jako korisno.

Naravno, nećete sigurno puniti kadu u hotelu u kome odsedate i tako rizikovati zdravstvene probleme, ukoliko vaš hotel nije super čist sa zvezdicama koje ne možete ni izbrojati.

Foto: Pixabay

Razlog da ovo uradite je da sebi olakšate pranje veša na ruke. Očigledno, niko ne želi da pere veš dok je na putovanju. Ali može se desiti da ste slučajno uprljali majicu ili košulju koju morate da obučete za sledeći poslovni sastanak, piše Tip Hero. Ovako možete da napravite blokadu u lavabou i sprečite oticanje vode. Opraćete stvari na ruke jako brzo i bez plaćanja često skupog pranja veša u hotelima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лесковчанин

    29. novembar 2017 | 10:01

    Ја ћу си купим куде кинези прави чеп за лавабо,и ћу си га носим у торбу.

  • Dragana

    29. novembar 2017 | 11:49

    Praktično😊 Šteta šta ne putujem nikamo ;)

  • Mistik

    29. novembar 2017 | 09:51

    Pa kako???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA