One su najpoželjnije dame horoskopa - pred njima muškarci padaju na kolena

Ovakvim ženama je teško odoleti, pa čak i da hoćete, ne polazi vam za rukom

  • 27

Ovo s u prave dame i najpoželjinije žene prema horoskopu. Proverite da li je vaš znak u ovoj grupi?

Ovi horoskopski znaci su najveći manipulatori u celom Zodijaku

Bik

Bik žena je jedna od najmoćnijih žena celog Zodijaka. Ova žena skoro savršeno može da se snađe u svakoj situaciji. Njen talenat u poslovnom svetu će joj pomoći da izbegne nesigurne finansijske situacije. Pored toga što može glatko da savlada finansijsku stranu, žena Bik je savršena partnerka.

Ona svog partnera voli bezuslovno i upoznaje ga sa najluđim fantazijama. Žene rođene u znaku Bika poštuju tradiciju, lojalne su i stabilne.

Foto-ilustracija: Profimedia

Lav

Neke od najjačih osobina muškarca i žene mogu se naći kod ljudi koji su rođeni u znaku Lava. Njihova superiornost je vidljiva u svim okolnostima. Žena Lav pokazuje poverenje i dominaciju. Ova žena će uvek naći način da vas ubedi da je u pravu.

Ona voli i želi da bude u centru pažnje sve vreme i ima smisla da svaku situaciju učini dramatičnom.

Vaga

Žena Vaga je najšarmantniji i najelegantniji ženski horoskopski znak. Ona zna kako da reši bilo koji tešku situaciju. Lepota, elegancija i dobar ukus su ono što prvo primetite na ženi koja je rođena u znaku Vage. Njen sofisticiran izgled joj može pomoći da ima uspešnu karijeru.

Ovaj kvalitet dolazi kao bonus zajedno sa njenim jakim karakterom. Žena Vaga u životu uvek uključuje romantiku i zavođenje.

Ona će učiniti sve što je moguće da poboljša odnose i brine o svom partneru, i fizički i emotivno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    5. decembar 2017 | 00:37

    Ribe, Skorpija i Blizanc. Pa da znam zasto padam na kolena, jer ove sto ste naveli su pozerke i folirantkinje, cast izuzecima.

  • Mirko

    4. decembar 2017 | 13:43

    Za vagu nije tacno ! Imao sam tri , sve su raspikuce sa kompleksom vise vrednosti , lenje , samo da bude po njihovom i NEVERNE SU !!! Za zenu bika i lava ste u pravu !

  • Dragana

    4. decembar 2017 | 13:51

    Svaka žena koja ima dobar karakter,koja se slaže s partnerom te imaju odnos pun povjerenja i poštovanja,uzajamne ljubavi - je prava žena,bez obzira na znak ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA