≫ 

Isprobajte čuveni trik konobara posle kog ŠTUCANJE PRESTAJE u trenutku, a lekare ostavlja u čudu

Ne zadržavajte više dah do padanja u nesvest već probajte sigurniji trik

  • 4

Dosadno štucanje zna da potraje, a ukoliko ne prestane može ozbiljno da vam ugrozi zdravlje.

Ovo su najbolji načini da se rešite ŠTUCANJA! (GIF)

Kao deci često su nam govorili da popijemo čašu vode naiskap ili da nas neko potapše po leđima. Ako to ne "upali" da probamo da zadržimo dah što duže možemo ili da nas neko uplaši. Dobre metode, ali šta ako one ne upale?

Iako preduga štucavica, koja je zapravo grčenje dijafragme, može da ukazuje na ozbiljan zdravstveni problem, obično je bezazlena i može da se zaustavi jednim trikom u koji se kunu svi konobari, piše net.hr. Jedan od njih potvrdio je da sledeći trik koji primenjuje upali baš svaki put.

A post shared by Kristen (@kristen_mya) on

 

Potrebno vam je da samo nekoliko kapljica gorkog pića sipate na krišku limuna, pojedete je ili žvaćete nekoliko minuta i štucavica će prestati. Iako je ovaj trik poznat godinama, lekari još uvek ne znaju zašto je to tako i koji je sastojak ključan u zaustavljanju štucanja ovom metodom.

Ono što je zapravo najvažnije je da je učinak zagarantovan 88 odsto. Ako imate problem sa štucanjem gledajte da vam se pri ruci nađe flaša gorkog žestokog pića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    20. decembar 2017 | 09:44

    Uzeti pola kasicice secera i polako topiti u ustima i gutati da secer polako klizi ka grlu. Tako se zgrceni misici polako vracaju u normalu i sve bude ok za par minuta.Uzivajte.

  • Biljana

    27. decembar 2017 | 00:36

    Samo treba popiti devet gutljaja vode. Dakle,u jednom dahu, bez prekida, treba pročitati 9gutljaja vode. Probajte, ništa ne košta. Radim kao učiteljica, a pošto deca često štucaju, pravilo se zna i uvek prestaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA