Počinje period vladavine Jarca - evo šta nam on donosi na poslovnom, a šta na ljubavnom planu

Preživeli smo retrogradni Merkur i zimsku kratkodnevicu i sada spremni ulazimo u period vladavine Jarca

  • 8

Veliko olakšanje nakon retrogradnog Merkura predstavlja ulazak Saturna koji je vladaoc Jarca u njegovu kuću gde će se zadržati tri godine i svima nama donosi nove početke.

Šta to osobe rođene u decembru čini tako posebnim?

Bilo je jako teško preživeti decembar sa svim problemima koje je Merkur svojim retrogradnim hodom izazvao. Sada je vreme da malo dođemo do daha. U toku ove godine imali smo priliku da sagledamo stvari onakve kakve su, a ne kakve bismo mi želeli da one budu.

Foto: pixabay

Sada smo na potpuno drugom mestu i vidimo svetlo na kraju tunela. Jarac i Saturn vole da grade zajedno. Ponekad moramo da se zaustavimo i shvatimo da naporno radimo zbog posla ili zbog poslovnih ciljeva.

Prošla godina je bila drugačija, ali bili smo i mi. Nije čudno što svakog dana kako se bliži kraj meseca čujemo neke nove istine ne samo o tome ko smo mi zapravo već i o tome kakvi su naši izbori i odluke zapravo.

U ovom periodu učimo mnogo lekcija, pa ćemo u Novu godinu da uđemo sa znanjem kako da stvari uradimo drugačije. Ovo znači i da se polako spremamo za ono što sledi, a što smo priželjkivali sve vreme.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Najveći uticaj osetićete na poslovnom polju. Bilo da je u pitanju promena posla ili unapređenje, nova romantična veza ili obavezivanje – sve je moguće. Nemojte se iznenaditi nenadanim trudnoćama i zajedničkim životim nekih parova u vašoj blizini.

Ne treba da vas iznenadi kada počnete da dobijate pozitivne vesti i shvatite da se život kakav želite upravo odvija pred vašim očima. Sve to vam donosi uporni Jarac, s toga uživajte u nauaru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    23. decembar 2017 | 21:29

    Jarac drugima donosi srecu pod uslovom da ga uvazavaju. Inace tesko onom ko se nameri protiv jareta dobrocudnog

  • Dulle

    23. decembar 2017 | 20:51

    C'mon više!!!

  • slavica d.

    24. decembar 2017 | 11:58

    Joj, znam o čemu pričaš, udata sam za jednog već 30 godina 😩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA