≫ 

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Saznajte ko će imati sreće u ljubavi i na poslu, a ko probleme sa novcem i zdravljem

Ispratili smo staru 2017. godinu i sada se nadamo da će nam 2018. biti mnogo bolja i da nam sprema samo prijatna iznenađenja

  • 13

Godina izazova i za neke veoma loša konačno je iza nas, a sada nam predstoji novi period koji po najavama horoskopaastrologa obećava dobru zabavu i pregršt prilika za napredovanje i sreću na svim poljima.

Veliki kineski horoskop: Evo koga očekuje godina iz snova, a koga iz pakla

Hoće li vam zvezde i planete biti naklonjene u 2018. godini pročitajte u našem velikom godišnjem horoskopu.

OVAN

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Za one koji su u vezi ili braku sve će ići kao po loju do 11. oktobra. Imaćete puno razumevanja jedno za drugo i komunikacija će biti dobra. Zdravlje roditelja vašeg partnera može da vam pravi probleme ove godine i možda ćete dobiti neke loše vesti u vezi sa tim. Možda ćete imati problema sa potencijom u drugoj polovini godine. Ako vam je partnerka trudna vrlo je verovatno da je očekuje carski rez umesto prirodnog porođaja.

Ljubav (singl): Vaš ljubavni život biće u normali ove godine. Ulazićete u veze koje će biti dobre po vas i davaće vam mir. Uživaćete u svoj ljubavi i fizičkom zadovoljstvu koje vas ove godine očekuje.

Posao: Oni koji se bave biznisom imaće dobru godinu i očekuje ih proširenje posla. Budite oprezni posle 11. oktobra jer stvari mogu da se promene i ostave vas u čudu. Između 11. aprila i 6. septembra nemojte donositi odluke o nekim radikalnim promenama u poslu u suprotnom ćete zažaliti. U periodu od 9. marta do 10. jula možete da dobijete neke loše vesti u vezi posla.

Zdravlje: Imaćete probleme sa disanjem, grudima, zatvorom i bolom u zglobovima. Oni koji imaju srčanih problema treba da budu oprezni i treba da nose lekove uvek sa sobom.

BIK

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Bračni život će biti u normali i neće biti mnogo problema jer će vaš znak biti daleko od negativnog uticaja planeta. Manjih problema biće od marta do maja, ali ostalo će biti sve bez stresa i problema. Od oktobra biće samo poboljšanja i uživaćete u porodičnom mirnom životu.

Ljubav (singl): Ako ste singl ova godina će vam biti malo naporna. Ove godine neće biti srećnog kraja baš uvek i možda će vam srce biti slomljeno. Bolje se fokusirajte na posao nego što ćete se boriti sa ljubavnim vetrenjačama.

Posao: Zaposleni će imati dobru godinu, osim što vas od marta do maja čekaju izazovi. Možda nećete biti u stanju da ispoštujete dogovore zbog čega ćete neke klijente izgubiti. Mogući su problemi sa zakonom pa sve držite javno i po propisima. To neće dovesti do gubitka posla, jer će vaši nadređeni imati razumevanja za vas. Od oktobra možete se naći opet u rizičnoj situaciji pa ovaj period zahteva posebnu pažnju. Ovo će vas frustrirati i možda baciti u depresiju, ali ne očajavajte. Posle svake kiše dođe duga.

Zdravlje: Imaćete probleme sa organima za varenje. Neke stare bolesti možda će vam zadavati glavobolju pogotovo ako su vezane za povrede kičme ili nerava. Mogući su i problemi sa hemoroidima.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Zajednički život biće ispunjen problemima ove godine. Vaša veza može da dođe do raskida, a brak do razvoda. Mnoge stvari će se dešavati, ali će veliki broj njih biti jako tužne. Posle 11. oktobra stvari mogu da se pogoršaju i pokušajte da ne dominirate vašom partnerkom već da budite puni razumevanja i spremni na saradnju ove godine.

Ljubav (singl): Na ovom polju očekuje vas olakšanje. Zaljubite se i sve poteškoće ćete lakše podneti. Sve do 11. oktobra ići će po planu, a nakon toga stvari će da se otrgnu kontroli.

Posao: Imaćete nekih problema tokom godine i doći će do promena na poslu ili u poziciji koju zauzimate. Možda ćete i dobiti otkaz zbog loših rezultata. Bolji posao očekujte tek posle oktobra. Period od maja do novembra biće veoma naporan.

Zdravlje: Mučiće vas zubi i desni, nervoza i mentalni problemi. Možda ćete imati nesanicu, probleme sa jetrom, a moguće su i neke polne bolesti.

RAK

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Oni koji su uvezi mogu da imaju probleme zbog njihovog stava. Nećete biti spremni na kompromis i dominiraćete nad partnerom. Možda ćete krajem godine i pribeći primeni nasilja što je nelegalno i nemoralno. Isto možete da očekujete i od svog partnera. Od maja do novembra biće vam jako teško, ali najbolje je da pustite da vreme samo prođe.

Ljubav (singl): Zbog ljubavi imaćete problema sa srcem, figurativno. Možda ćete uleteti u aferu sa nekim i kasnije biti prevareni od strane te osobe. Moguća je veza sa nekim ko je druge vere.

Posao: Na polju posla ne očekuju vas veliki problemi. Biće sve uobičajeno sa blagim napredovanjem ka boljoj poziciji. Period od 2. maja do 6. novembra će vam biti jako produktivan. Imaćete energije da se dokazujete i savetujemo vam da ne podcenjujete vaše kolege i konkurente.

Zdravlje: Zdravlje će vam zadavati glavobolju ove godine. Mučiće vas hemoroidi, glavobolja i insomnija. Od 2. maja do 23. decembra zdravlje će vam biti osetljivo pa preduzmite sve da se zaštitite. Veoma ste izloženi povredama i amputacijama.

LAV

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Saturn je planeta koja dosta otežava znacima kojima vlada, a nalazi se u vašoj 7. kući. Oni koji su u vezi neće imati baš mnogo prijatnih trenutaka ove godine. Nakon 11. oktobra stvari će postati još gore. Možda ćete doživeti pobačaj ukoliko ostanete trudni ove godine. Saturn je u takvoj poziciji da vam može pretiti i razvodom braka ili rastajanjem ukoliko ste u vezi.

Ljubav (singl): Ovo je polje koje će vam davati zadovoljstvo do određene tačke. Šansa za ljubavnu vezu ove godine su velike, kao i mogućnost da ona potraje. Može da preraste u brak, ako se vaši horoskopski znaci slažu.

Posao: Ove godine ćete sporo napredovati u karijeri jer ćete se manje truditi. U jednom periodu ćete se mnogo truditi, ali rezultati neće biti na vašoj strani. Period od maja do novembra biće ispunjen usponima i padovima. Oni koji se bave biznisom imaće mirnu godinu. Držite se dalje od davanja pozajmica.

Zdravlje: Imaćete probleme sa gastritisom, bolom u ramenima i mišićima. Ovo su samo neki od blažih zdravstvenih problema koji vas očekuju ove godine.

DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Onima koji su u vezi ili braku ova godina će biti dobra jer ćete imati puno razumevanja sa vašim partnerom. U zavisnosti od vaše natalne karte, moguće je da ćete ove godine da začnete sina.

Ljubav (sing): Polje ljubavi vam neće biti plodno kao polje posla. Doživećete neko razočarenje i bićete prevareni. Bolje se fokusirajte na posao ove godine.

Posao: Ove godine vas očekuje napredna poslovna godina. Postaćete popularniji, vaša plata će se povećati ili ćete dobiti bolje plaćen posao. Dobićete podršku i poštovanje nadređenih. Ostvarićete zadate ciljeve pre roka zbog čega vam sledi unapređenje. Oni koji se bave biznisom imaće izuzetno profitabilnu godinu.

Zdravlje: Akutni gastritis, bol u stomaku, trovanje hranom, mentalne tenzije kao i nizak pritisak mogu vam zadavati muke ove godine. Izbalansirajte ishranu i redovno vežbajte kako biste izbegli ove probleme. Moguće su povrede vezane za stomak i noge zbog kojih može da dođe i do hospitalizacije.

VAGA

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Život u paru će vam biti ispunjen mirom. Budite oprezni u periodu od maja do decembra, ali nemate mnogo razloga za brigu. Imaćete jako dobar odnos sa partnerom i imaćete dobru saradnju u svemu. Možda dobijete i poseban poklon, a provodićete mnogo vremena zajedno.

Ljubav (singl): Ljubav će vam obojiti život ove godine. Pitanje je samo da li ste spremni za nju ili ne. Ova godina donosi vam dobru priliku da ostavite prošlost iza sebe i počnete novo putovanje sa novim partnerom.

Zdravlje: Ove godine zdravlje je velika stvar. Zdravlje vam je veoma izloženo riziku ove godine od maja pa nadalje. Morate držati vaš bes i impulsivnost pod kontrolom. Ako ste vozač nemojte sedati za volan ako ste popili neko alkoholno piće. Možete imati problema sa srcem i plućima, seksualnih problema i povrede glave. Oni koji su stariji od 70 godina moraju da drže lekove uz sebe.

Posao: Karijera će vam biti jako dobra ove godine. Imaćete koristi od Jupitera u podznaku i Saturna u trećoj kući, a Mars će imati najveći uticaj na 10. kuću veoma dugo. Napredovaćete i očekuje vas dobar posao. Imaćete i povišicu kao i dobru saradnju sa kolegama. Bićete veoma popularni i u centru pažnje na poslu.

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Neće vam se smešiti zvezde u zajedničkom životu. Biće i malih i velikih problema. Svađaćete se uglavnom zbog novca i drugih ljudi, a možda ćete odlučiti da se rastanete ili razvedeteove godine. Možda će vam trebati i policijska zaštita.

Ljubav (singl): Bilo bi dobro kada biste se smirili malo i ostavili vaše romansi po strani kako biste se posvetili poslu. Planete nisu naklonjene novom početku. Ako želite da održite vašu vezu onda nemojte da domionirate partnerom inače ćete ostati praznih šapa.

Posao: Na ovom polju sve će biti u normali. Nećete imati mnogo razloga za brigu, ali neće uraditi ni nešto spektakularno. Možda će vam dosaditi sadašnji posao pa ćete početi da tražite novi. Postaćete poznati u poslovnim krugovima, ali u većini slučajeva zbog vašeg arogantnog stava i nekolegijalnosti.

Zdravlje: Možda ćete imati neku nesreću u kojoj ćete povrediti leđa ili noge. Postoji opasnost od amputacije. Prete vam i problemi sa očima i neke promene u krvi.

STRELAC

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Imaćete argumenata i povoda za svađu. Vaš partner će vas iritirati ove godine iznova i iznova, a u oktobru će biti najgore. Pokušajte da uključite vašeg partnera više u vaš život kako biste smanjili prostor za ljubomoru i ispade. Bićete i sami jako ljubomorni oko nekih stvari i ljudi.

Ljubav (singl): Predstoji vam početak veze koja neće dugo da potraje. Oni koji započnu vezu možda će je okončati ove godine zbog prevelikog premišljanja i sumnje.

Posao: Imaćete poteškoća da izađete na kraj sa svim obavezama koje su vam natovarene ove godine. Ostaćete u senci nekog kolege koji će umesto vas dobiti unapređenje. Možda ćete posle toga odlučiti da malo napustite posao i malo odmorite. Biće dosta negativnosti na poslupa je bolje da je izbegnete kako god možete.

Zdravlje: Imaćete probleme vezane za polne organe, a moguće da ćete patiti i od impotencije. Zubobolja i bolesti oka vas mogu takođe mučiti, kao i infekcija nekom pokvarenom hranom. Preti vam i otok na licu ili nozi.

JARAC

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Biće gužve ove godine, a vi ćete je praviti. Imaćete neke sarkastične i zle komentare za vašeg partnera, a loša komunikacija i nerazumevanje biće veoma zastupljeni ove godine. Nakon oktobra stvari će se malo popraviti kada Jupiter promeni svoj položaj, ali do tada ste veoma ranjivi.

Ljubav (singl): Ljubav vam je ove godine teška tvrđava za osvojiti. Fokusirajte se na to da budete tačni i smireni, jer će vas romantične aktivnosti samo poremetiti što vam ove godine ne treba. Od novembra očekujte poboljšanje na ovom polju.

Posao: Velike šanse da ćete otputovati u inostranstvo zbog posla. Biće ovo naporna godina što se tiče posla i vaš privatni život imaće dosta uticaja na opvo polje. Od maja će se dešavati neke čudne promene i možda će vam izgledati nemoguće da isputine sve obaveze koje su vam nadređeni zadali. Nemojte sklapati lako prijateljstva ove godine jer jedan od vaših novih prijatelja može da vam nanese veliku štetu.

Zdravlje: Imaćete problema sa migrenama, nedostatkom sna, tenzijom, visokim šećerom i pritiskom. Genitalije su vam takođe osetljive, bilo da su u pitanju neredovni ciklusi kod žena, akutne glavobolje i virusne infekcije. Pazite se od povreda glave od maja do novembra, dok oni koji imaju veze sa vojskom trebaju da budu na posebnom oprezu.

VODOLIJA

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Biće ovde sve u redu, nećete imati niakkvih velikih problema i moći ćete da uživate u životu u paru. Ništa vas neće neprijatno iznenaditi i bićete veoma raspoloženi za saradnju i uživanje sa partnerom.

Ljubav (singl): Sve je ovde na vašoj strani. Postoji velika šansa da se ove godine zaljubite u nekoga ko je stariji od vas, nekoga ko dolazi iz vaše profesije ili nekoga ko ima drugačija religijska ubeđenja.

Posao: Karijera će vam eskalirati ove godine. Ništa neće moći da zaustavi vaše napredovanje. Ovo je doslovno vaša godina. Nadređeni će vas često pitati za mišljenje i savet, a imaćete i neke nove odgovornosti. Trebaće vam i odmor od posla jer ćete u jednom periodu imati problem sa politikom koja vlada u firmi. Putovanje u inostranstvo stoji pred vama, ali i neka šteta na istom pa budite oprezni.

Zdravlje: Biće tu i nekih zdravstvenih problema, ali ćete uspeti da ih držite pod kontrolom ukoliko budete vodili zdrav način života. Najveće muke zadavaće vam podočnjaci, nesanica, letargija, srčani problemi i problemi vezani za krv. Možda se jave i neki seksualni problemi.

RIBE

Foto ilustracija: Telegraf

Ljubav (u vezi): Bračni život vam neće biti baš harmoničan. Biće dosta nerazumevanja koja će prerasti u nešto veliko vremenom. Nećete biti raspoloženi za saradnju, a veliki troškovi takođe će biti razlog svađa. Najbolje je da posvetite dosta vremena porodici i dajte im mnogo više razumevanja nego što oni po vašem mišljenju zaslužuju. Imate sklonost da stavljate sebe na prvo mesto, pa ove godine malo smanjite to.

Ljubav (singl): Neće vam biti plodna ljubavna godina. Oni koji započnu neku vezu ubrzo će se suočiti sa raskidom naročito u periodu nakon aprila.

Posao: Ukoliko vašim poljem posla dominira Jupiter onda će ovo biti vaša godina. Očekuje vas dosta putovanja u inostranstvo i možda budete unapređeni. Možda ćete imati neke situacije u kojima će vas sreća izneveriti. Nesporazumi sa nadređenima stoje kao opasnost.

Zdravlje: Problemi sa stomakom, gastritisom, emocionalnim traumama držaće vas stalno u nekoj napetosti i neizvesnosti. Možda ćete se upustiti u neki fizički obračun sa nekim ko vam je blizak i drag. Nemojte da izgubite živce i savladajte se u ovakvim situacijama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    31. decembar 2017 | 21:12

    Za sve Ribe,naravno i ostale... Ova poruka,neka ti bude pouka- živi,vrišti,razbijaj i plesi,čovek je rodjen da gubi i greši,prokockal dane,prodivljaj noći,jer jednoga dana to više nećeš moći.. NOVA GODINA je kao list nenapisan,beo i čist...na njega se piše iskrena zelja: PUNO LJUBAVI,ZDRAVLJA I VESELJA !! STECNA 2018

  • Bik

    31. decembar 2017 | 19:14

    Moj horoskop nema veze sa mozgom.Niti imam posao niti firmu niti probleme sa zakonom,oragni za varenje rade ko singerica,a sto se vetrenjaca tice,vakuum😁😁😁😁😁😁😁

  • Lina♡♤♢□♧

    1. januar 2018 | 19:48

    Kamo lepe sreće da nam bude ovakva godina- Vodolije💘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA