≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće

Saznajte da li ćete tokom januara imati sreće u ljubavi i kako će vam izgledati poslovni život

  • 3

Decembar će za mnoge horoskopske znake biti veoma pozitivan na polju ljubavi, posla i zdravlja.

www.my-lifecoach.com

OVAN

Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Početak godine je uvek obeležen stelijumom planeta u Jarcu pa će na Ovna delovati veoma motivisano da pokaže svoje poslovne i liderske sposobnosti. Imate mogućnost da po prvi put ostvarite snove i kontakte sa osobama od važnosti i prestiža. Ovnovima predstoji veliki zadatak gde moraju da se pokažu ka vođe projekta, kao menadžeri, kao organizatori a poslovi koji su idealni su povezani sa nekretninama, veleprodajom građevinskog materijala ili rad u državnoj instituciji. Ovan koji nije zaposlen može očekivati pomoć od osobe ženskog pola koja radi u inostranstvu ili je povezana poslovno sa drugim državama. Od druge polovine meseca moguće je ići na put i tamo steći dobre veze, konekcije za dalju budućnost.

LJUBAV: Emotivno reagujete na često reči partnera. U prvoj polovini meseca Venera je u Jarcu pa će sva dešavanja biti umerenija, pažljiva, trpno stanje je prisitno , međutim već od 18. januara dolaze promene. Obično ostavljate jaku impresiju kod suprotnog pola dominirate skoro svaki put ali je savet da bar ovaj period spustite loptu imate kompromisa, jer planeta ljubavi Venera boraviće u ekscentričnom znaku Vodolija pa je sukob mišljenja uvek prisutan. Slobodni Ovan blistaće u društvu i novo poznastvo će se desiti. Vi vodite računa o svom fizičkom telu i nećete imati problema da se dopadnete osobi preko puta vas.

ZDRAVLJE: Ovan je znak koji srlja i nevodi računa u svom okruženju. Ishrana je važna i redukcija mleka i mlečnih proizvoda zbog jakog uticaja Saturna poželjna.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u januaru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA