≫ 

Ceo život jedete jafa keks na pogrešan način! Evo gde pravite kardinalnu grešku

Ima li nekoga da mu detinjstvo nije obeležilo jedenje jafa keksa?

  • 26

Jafa keks je slatkiš koji se podrazumevao u nekim domovima, a generacije koje su odrastale uz jafu danas svojim mališanima serviraju ovaj keks kao desert.

Demi Lovato objasnila zašto više nikada neće držati dijetu i poslala moćnu poruku svima

Samo, kako vi jedete vaš jafa keks? Proizvođač konditorskih proizvoda McVitie uradio je jedno istraživanje kako bi utvrdio na koji način je najbolje jesti jafu. Rezultati su pokazali da je 35 odsto ispitanika jelo keks u dva zalogaja, prvo jednu polovinu keksa pa onda drugu sa jedenjem pomondžinog dela i biskvita prelivenog čokoladom u isto vreme.

Foto: Pixabay.com

28 odsto su prvo jeli okrajke keksa pa tek onda slasnu sredinu sa pomorandžom. Unajmili su eksperta za hranu doktora Stjuarta Farimonda da definiše pravi način jedenja plazme jednom za uvek, piše Independent.

Po njegovom mišljenju najbolji način da se jede jafa je da u istom momentu zagrizete kombinaciju pomorandže, čokolade i vazdušastog biskvita. On savetuje da se prvo pojede keks po krajevima i da sebi onda ostavite savršenu sredinu sa sva tri sloja.

A post shared by lindy_x_loo (@lindy_x_loo) on

Iako je najpopularnija metoda jedelja keska na pola, jedenje ovog keksa tako što se pojedu prvo krajevi pa slasna sredina je najslađi način da se ovaj keks pojede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. mart 2018 | 15:45

    Kad sam gladan ja to u jednom zalogaju smaknem.

  • Jovan

    4. mart 2018 | 00:26

    Auu jbt...a ja prvo pojedem kartonsku kutiju, malo mi zapne celofan onaj za krajnik...ali progura nekako...a keks obavezno bacim... O_o ?!

  • Cedan

    3. mart 2018 | 17:16

    Da dozivim da ga kupim pa cu valjda naucit da ga jedem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA