Tajna zlih pogleda: Urok, magija ili negativna sugestija? Evo šta kaže nauka!

Bioenergetičari smatraju da je pogled posebno opasno i ubojito oružje

  • 3

Ovo verovanje je rasprostranjeno ne samo kod primitivnih plemena nego i u civilizovanim zemljama, skoro svuda. U Celoj Evropi, u Aziji, u afričkim džunglama, kod američkih Indijanaca kao i na Madagaskaru.

Samo ovu jednu stvar izbacite iz ishrane i rešite se bolova u leđima, nogama i rukama, jednom zauvek

Naučnici kažu da “urok” u stvari govori o jednom fenomenu: čim se osoba koncentriše na nešto ili nekog, odmah stupa u energetsko-informacijski kontakt, a da toga nije ni svesna.

Najlakši način da brzo sakrijete mamurluk sa lica

Između osoba tada nastaje nevidljiva "cevčica" kroz koju osobe dobijaju tuđu informaciju i daju svoju. Takav kontakt može biti isceljujući, ali i sa težim posledicama jer iz najboljih pobuda može uneti pomutnju u tuđi organizam prodirući mislima u njegov unutrašnji "sistem upravljanja".

Ima li to zaista veze s pogledom i očima?

Foto: Pixabay.com

Bioenergetičari smatraju da je pogled naročito opasno ubojito oružje. Kažu da je to svojevrsno oštro šilo koje može ne samo da ogrebe nevidljivu drugu "kožu", nego i da prodre unutar organizma i na taj način da ga ošteti. Takvi energetski uticaji nisu opasni za zdravu odraslu osobu. Ona poseduje nevidljivu zaštitnu opnu poput oklopa, koja kao druga koža prima na sebe sve energetske uticaje – prihvata korisne i čuva od štetnih.

Naročito osetljive bioaktivne zone su oči. Dokazano je da je šarenica oka povezana sa svim unutrašnjim organima. Do ovog otkrića su 60-tih godina prošlog veka nezavisno jedan od drugog došli I. Pekeli i N. Lilkvist.

Zanimljiva je istorija tog otkrića koje se u stvari dogodilo u šumi kada je mađarski dečak Ignac pokušao da dohvati gnezdo sove. Sova se hrabro borila ne bi li obranila svoje potomstvo. Kratak okršaj se završio tako što je sovi slomljena noga. Tog trenutka se na žutoj šarenici ptičjeg oka pojavila crna pruga. Napadač je bio toliko preneražen da je to upamtio za čitav svoj ​​život. Ovaj dečak je bio budući čuveni lekar Pekeli.

Foto: Pixabay.com

Zahvaljujući otkriću projekcijskih zona na šarenici, dijagnostifikovanje oboljenja prema očima danas više nije privilegija tradicionalne medicine. Iridodijagnostika se često koristi u savremenoj medicini.

Kod oboljenja određenog organa odgovarajuća projekcija na šarenici menja boju – u početnoj fazi oboljenja postaje svetlija kao da uvećava isceljujući protok svetlosti u odgovarajući organ, a u hroničnoj fazi postaje tamna.

Daljinac

(Telegraf.rs / atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA