≫ 

SPAS ZA SVE ZABORAVNE MUŠKARCE: Za manje od 100 dinara napravite najbolji poklon za 8. mart (VIDEO)

Ukoliko niste stigli da pripremite poklone, evo najboljih ideja za vas

  • 0

Večeras ćete kupiti cveće, znate da se cvećare danas zatvaraju kasnije. Čokoladu ćete kupiti negde usput. Ali, nešto fali. Niste još sigurni šta? Fali vam da poklon bude od srca.

Žene, prestanite da mrzite 8. mart - postoji veoma važan razlog zašto zaslužuje da ga slavite!

Zato prikupite stare papiriće, kutijice, lepak i makaze, savršene poklone možete da napravite očas posla. Osim što će vas spasti od kupovine u poslednjem minutu, dobijate i dodatne osmehe na ideju i na to što je vaš pravljeni poklon stvarno od srca.

Datum rođenja otkriva idealan poklon za svaku ženu za 8. mart

1. 3D čestitka sa srcem 

Treba vam crni papir, crveni pair, igla i konac, lepak za papir. Za podlogu koristite malo jači papir, može i papir za štampanje ili tanji karton. Izrežite ga u obliku srca, zalepite i to vam je osnova. Za cvet koristite tanji papir, salvete, maramice ili papir za uvijanje poklona. Savijajte ga prema uputstvima iz videa, sve zalepite, ukrasite i vaša čestitka je gotova očas posla.

Za detaljnija uputstva pogledajte video: 

2. Domaća bombonjera

Domaću bombonjeru je najlakše napraviti. Dobro, ne baš toliko domaću, ali lepo upakovanu. Kupite njene omiljene čokoladice i veće papirne čaše. Papirne čaše mogu biti bele, ako volite da ukrašavate i crtate, ili već obojene. Papirnoj čaši odsecite kartonski tračicu na vrhu, ravnomerno je zatim zasecite ka unutra. Vrhove savijte ka sredini čaše i dobićete kutijicu za bombonjeru. Ne zaboravite da u kutijicu ubacite čokoladice i da stavite mašnu ili papirni cvet na vrhu.

Za više detalja pogledajte video:

3. Cveće od papira

Pa čak i ako ne stignete u cvećaru, evo spasa. Cveće od papira je bleasvo i efektno, a možete ga i namirisati pre nego pšto ga poklonite. Potreban vam je papir, slamčice, lepak i makaze. Ukoliko nemate slamčice, možete sami da ih napravite tako što ćete savijati papir u male tubice. Seckajte papir prema uputstvima u videu i napravite što veći buketić. Biće lepši ako je sveće raznobojno.

Za detaljnija uputstva pogledajte video: 

Pa, koji vam se poklon najviše dopada?

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA