Sve žene ga koriste za čišćenje lica, a zapravo je jedino sredstvo od kog stare antilop cipele postaju kao nove

Morate priznati da vam nikad nije palo da probate tako nešto

  • 0

Većina žena misli da je cipele od antilopa nemoguće očistiti, i stvarno, tako je bilo nekad, ali sada postoji genijalno rešenje koje može da skine svaku flekcu sa njih. Već znate da ako ovakve cipele trljate vlažnom krpom ili četkom možete uništiti boju, a posebna  sredstva za čišćenje antilop kože ne ostavljaju cipele "kao nove nakon čišćenja".

Međutim, jedna žena je svoje nedavno otkriće za čišćenje antilop kože podelila sa svetom i sve žene ostavila u čudu. Morate priznati da vam nikad nije palo na pamet da probate tako nešto.

5 najvećih grešaka koje žene prve kad kupuju sandale i tako uništavaju noge

Kjara O'Hagan iz Škotske je otkrila da je micelarna voda u stanju da očisti cipele od antilopa - što je dokazala fotografijama svojih cipela. Ona je na svoj Tviter nalog postavila fotografija cipela "pre i posle" i napisala:

- Micelarna voda je upravo je očistila sve mrlje sa mojih cipela od antilopa. Svi bi to trebalo da probaju. - Njen savet se proširio Internetom brzinom svetlosti i mnoge žene ga isprobavaju.

Micelarna voda je "meka voda" koja ima micele u sebi (micele su molekuli ulja za čišćenje). Uglavnom se koristi za skidanje šminke sa lica, odnosno uopšteno za čišćenje lica. Međutim, dermatolog dr. Hadli King kaže da micele privlače prljavštinu i ulje i da tako mogu da izuku nečistoće iz kože, a da je ne isuše. Upravo zbog toga je micelarna voda odlično rešenje za čišćenje cipela od antilopa.

Da li ste seljak ako se izuvate u gostima? Evo šta kažu bonton, higijena i običaji!

Fotografije cipela Kjare O'Hagan su lakovane više od 36.000 puta, a komentari onih koji su isprobali čišćenje cipela od brušene kože su pozitivni.

- Kunem se da je micelarna voda napravljena od suza jednoroga jer je to najčarobnija stvar koju sam ikad probala. - napisala je u komentaru jedna korisnica Tvitera.

Vama ostaje samo da isprobate i da vidite da li deluje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA