≫ 

Ovo je jedini pravi način da se zauvek rešite mirisa belog luka nakon kuvanja

Zdravije namirnice na svetu nema, možda je to razlog zašto toliko "guši svojim mirisom"

  • 2

Kuvanje sa belim lukom i te kako ume da bude neprijatno. Ostavlja miris i na rukama i u celoj kući, a taj miris može da traje danima. Osim što je miris nepijatan, može izazvati i suzenje očiju. Nije ni čudo što ga većina ljudi izbegava, ma koliko bio zdrav.

Evo zašto nikako ne biste smeli da ubijete pauka i zašto je dobro da ih imate u svom domu

Ako želite da se rešite mirisa belog luka, rukama trljajte peršun. On će vam pomoći da sakrijete tragovi pripremanja hrane. Posle trljanja operite ruke, a ako je miris još tu, ruke protrljajte sa malo kuhinjske soli.

Foto: Pixabay.com

Postoji još jedan, još efikasniji trik koji koriste profesionalni kuvari, a to je da umesto sapunom ruke operete talogom od kafe. Kad popijete kafu, talog koji ostaje, stavite na dlanove pa ga dobro istrljajte i potom isperite ruke vodom.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wohoo

    21. maj 2018 | 10:27

    Kafa pomaže,ali ne talog

  • Стрелок

    22. maj 2018 | 08:08

    Не схватам људе који избјегавају бијели лук.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA