≫ 

TOP 15 automobila koji mogu da pređu 300.000 kilometara

Automobili koji su bili uzeti u obzir su pripadnici svih marki iz svih zemalja, a godišta su se kretala od 1981. do 2015. godine

  • 44

Američki magazin "Popular Mechanics" je odlučio da napravi istraživanje koje će pokazati koji su automobili u stanju da pređu kilometražu veću od 300.000 kilometara. Ovaj magazin je u saradnji sa istraživačkom firmom "iSeeCars" ispitao preko 12 miliona automobila. Automobili koji su bili uzeti u obzir su pripadnici svih marki iz svih zemalja, a godišta su se kretala od 1981. do 2015. godine.

Blizanci su, ali ih tretiraju totalno različito: Odlučili su da pokažu da bolest nije prepreka i da prvi stižu na svoj cilj (VIDEO)

Rezlutati koji su dobijeni su pomalo iznenađujući. Kamioneti i kombiji su se pokazali najizdržljivijim i najdugotrajnijim vozilima i veliki broj ovakvih vozila je uspeo da pređe velike kilometraže. Ali, istraživanje je ipak zahtevalo da se prikažu klasični automobili koje većina stanovnika vozi. Rezultati prikazuju samo automobile bez kamioneta, kombija i SUV vozila.

Ovo je 10 automobila koji mogu da pređu 300.000 kilometara:

1. Toyota Avalon

2. Honda Accord

3. Honda Odyssey

4. Ford Taurus

Foto: Pixabay.com / Tojota i Honda dominiraju na ovoj listi

5. Toyota Camry

6. Honda Civic

7. Toyota Sienna

8. Subaru Legacy

9. Nissan Quest

10. Chevrolet  Impala

11. Dodge Grand Caravan

12. Subaru Outback

Foto: Profimedia / Na listi se uglavnom nalaze američki i japanski modeli

13. Toyota Prius

14. Subaru Forester

15. Toyota Carolla

Na ovoj listi nema evropskih automobila, ali nije poznato da li zbog toga što je američko istraživanje u pitanju ili zbog kvaliteta.

(Telegraf.rs / Izvor: muskimagazin.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA