13 vrednih stvari koje na Internetu možete dobiti POTPUNO BESPLATNO

Kupovina nikad nije bila lakša, a ni "jeftinija"... Osim toga, tako "nećete bacati novac" na stvari koje vam se nakon isprobavanja uopšte i ne sviđaju

  • 2

Šta obično ne kupujete da biste uštedeli novac? Profesor Utpal Dholakia sa Univerziteta "Rajs" je sproveo studiju i došao do zaključka da svaka osoba ima disciplinu i sposobnost da uštedi novac. Neki ljudi ne štede novac samo kada im treba, već i sve vreme. Ta strategija im dozvoljava da uštede mnogo novca iako nemaju visok prihod.

Ako niste ta osoba, obratite pažnju na one stvari koje možete dobiti na Internetu, ali potpuno besplatno.Neke od tih stvari mogu biti i jako skupe. Uvek treba isprobati uzorke pre nego što kupite nešto, a mnoge kompanije imaju zaista "izdašna" pakovanja svojih uzoraka. Ovo vam omogućava da uštedite novac koji biste mogli da potrošite na nešto što vam se ne sviđa ili vam ne treba.

13 vrednih stvari koje na Internetu možete dobiti potpuno besplatno

1. Stikeri koji mere UV zračenje na koži.

Ako želite da dobijete besplatnu UV-nalepnicu iz "La Roche Posai", možete instalirati aplikaciju na smartfonu, pritisnuti dugme "dobiti stiker" i popuniti obrazac. Tamo, možete odabrati kako želite da primite stiker, u zavisnosti od toga gde živite.

 

A post shared by Sunburn Alert (@sunburnalert) on

 

2. Hrana za kućne ljubimce

Postoji nekoliko proizvođača koji će vam mogu pomoći da uštedite novac na hrani za kućne ljubimce. Na primer, "Royal Canin" vam omogućava da dobijete poene za čitanje članaka i gledanje video snimaka na njihovoj veb stranici. Sa ovim poenima, možete dobiti nedeljnu količinu hrane za svoje ljubimce. Druga mogućnost je da naručite uzorke hrane za pse i mačke na "Futtershop-u". Za to morate popuniti posebnu aplikaciju (koja je prilično velika).

 

A post shared by Vozanimo (@vozanimo) on

 

3. Nakit

Pevačica Kira Majkls šalje besplatnu ružičastu ili zelenu narukvicu koja kaže: "To je OooooooKaaaaaaai." Kada ste tužni možete pogledati svoju narukvicu i razvući usne u osmeh. Da biste dobili poklon, treba da popunite svoje podatke na njeniom sajtu kiramichele.com.

 

4. Eterična ulja

Možete dobiti besplatan uzorak esencijalnog ulja, popularnog i skupog brenda "dōTERRA On-Guard" tako što ćete popuniti obrazac na njihovom sajtu crownandvirtue.com.

 

A post shared by Molly_Kiefer (@molly_kiefer) on

 

5. Kafa

"Jacobs Monarch" vam omogućava da probate uzorak "Millicano kafe", a za to morate popuniti obrazac na sajtu jacobsmillicano.com i kompanija će vam poslati uzorak kafe. Uzorke "Vidacup" kafe možete naručiti na veb stranici vidacoffeemom.weebly.com.

 

A post shared by produktoptpv (@produktoptpv) on

 

6. Biskviti, bombone i suvo voće

Proizvođač "Xorknob" biskvita nudi besplatne uzorke svima. Da biste ga dobili, popunite obrazac na sajtu xorknob.com. Biskvit je dodatno slađi jer je grupa dece predložila da se napravi neka vrasta vanzemaljskog kolačića. Takođe možete zatražiti uzorke "Parrots nuts"  i suvog voća na sajtu parrots.se.

 

A post shared by marevagalanter (@marevagalanter) on

 

7. Pelene

"The Honest Company" nudi besplatne uzorke za testiranje svoje bebe opereme, pelena i vlažnih maramica koje su napravljene od prirodnih materijala. Jedina stvar koju morate platiti je pošiljka. Druga mogućnost je da naručite pelena "DryNites" na veb stranici drynites.it.

 

A post shared by The Honest Company (@honest) on

 

8. Krema

Kompanija Nivea bi volela da se svi pridruže klubu stručnjaka. Za ovo morate popuniti obrazac na sajtu nivea.ru. Posle toga će vam kompanija poslati uzorak proizvoda koji je savršen za vas. Nakon što testirate, od vas će tražiti da napišete recenziju proizvoda na veb stranici i da tu recenziju objavite na svojim društvenim mrežama. To bi moglo da poveća vaše šanse da dobijete nove uzorke iz kompanije. Takođe možete dobiti besplatan uzorak kreme protiv bora od "L'Oreal Paris", naručivši ga na sajtu orealparis.pt. A, uzorak za "Blue Therapy Multi-Defender SPF25" je dostupan popunjavanjem formulara na sajtu biothermspain.com.

 

A post shared by NIVEA Russia official (@nivea_ru) on

 

9. Odeća

Kompanija "Superior Glove" vam omogućava da besplatno testirate njihove rukavice, a čak ne treba ni platite pošiljku. Da biste ih dobili, popunite obrazac na sajtu superiorglove.com. Popunjavanjem obrasca na sajtu singlegrain.us, možete dobiti besplatnu majicu.

 

A post shared by Superior Glove (@superior_glove) on

 

10. Hemikalije za domaćinstvo

Da biste dobili deterdžent "Sanifresh Germ Guard" besplatno, morate pročitati informacije o tom deterdžentu i odgovoriti na jedno pitanje. Posle toga popunite obrazac i sačekajte paket. A, besplatne uzorke "Servochem-a" moćete dobiti na sajtu servochem.uk.com.

 

11. Sveće

"Mason Jar Candle Company" nudi svim preduzećima besplatne uzorke u nadi da će možda želeti da kupe prave sveće i ukrase svoje poslovne zgrade sa njima. Da biste ih dobili, samo popunite obrazac na sajtu masonjarcandles.org.

 

12. Ruževi

Dior omogućava ženama da testiraju uzorke svojih omiljenih ruževa kod kuće. Popunite aplikaciju i naručite uzorak na sajtu humi-agency.fr. Takođe, možete dobiti i uzorak sjaja za usne "Pixi Beauty" na sajtu tribedynamics.com.

 

13. Parfemi

10 razloga zbog kojih svako voli svog tatu (FOTO) (GIF)

Da biste dobili besplatan uzorak "Mugler-a", morate se subskrajbovati na njihovu Fejsbuk stranicu i dati im informacije o tome kako želite da dobijete parfem. Na isti način možete naručivati i Diorove i Lankomove parfeme. Dior vam nudi mogućnost da besplatan uzorak naručite preko oficijelnog veb sajta, a Lankom preko sajta lancome.fr.

 

A post shared by Stephan (@scenteur) on

 

(Telegraf.rs / Izvor: brighside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nesko

    17. jun 2018 | 17:30

    prosto samo im dajte vaše licne podatke i oni će dalje prodati vaše podatke ... tako se to radi

  • nesko

    17. jun 2018 | 17:28

    prosto dajete svije podatke ... I to se profane dalje ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA