≫ 

Žena mu je zabranila da ide u Rusiju, a onda su njegovi prijatelji napravili genijalan potez kako bi ga odveli na SP

Grupa prijatelja iz Meksika izvela je možda najbolji potez na Svetskom prvenstvu u Rusiji

  • 8

Pet prijatelja iz meksičkog grada Durango je odlučilo da putuje do svetskog kupa autobusom. Za to su počeli da se pripremaju još 2014. godine, pa su konačno i uspeli da kupe autobus. Autobus je ofarban, sređen i prilagođen za putovanja. U aprilu, upravo kada su se spremali za polazak, njihov prijatelj Havijer im je otkrio da ne može ići.

- Tokom 2014.-e godine smo videli da mnogo ljudi tako putuje na Svetsko prvenstvo, i tako smo dobili ideju. - rekao je Fernando Osorio, jedan od njih.

Iako je Havijerova odluka uznemirila njegove prijatelje, nisu se odrekli svog prijatelja. Napravili su figuru od kartona, u prirodnoj veličini svog prijatelja. Na katonu je natpis "žena me nije pustila da idem".

Čitav život jedete picu pogrešno: Poznati italijanski kuvar otkriva jedini pravi način kako se ona jede

Grupa je putovala 16. 000 kilometara. Pet prijatelja (uključujući kanadskog i čileanskog državljanina) su u aprilu kupili stari, školski autobus koji su nazvali "La Bendicion" (Blagoslov). Prijatelji su prešli Atlantski okean pre nego što su 26. maja stigli u nemački grad Bremerhaven odakle su započeli svoje putovanje u Moskvu koje je trajalo 18 dana.

- Ako dobro organizujete stvari sa grupom prijatelja, to je jeftinije od kupovine avionske karte i plaćanja za smeštaj i druge troškove. - rekao je Fernando Osorio.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

VIDEO Navijači Srbije otkrili šta im nedostaje na prvenstvu:

(Telegraf.rs / Izvor: 9gag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mudri

    18. jun 2018 | 16:32

    zar je moguce da pojedine zene nemaju ni truncicu osecaja !! Ova treba da odkaci svoju i to pod hitno pa neka trazi boljeg!!! Sa novom ce mozda na iduce svetsko kda je papucar pa nije isao na ovo !!!!

  • Ogi

    18. jun 2018 | 18:36

    Losa zena, divni drugari.

  • Građanin

    18. jun 2018 | 17:06

    Prevod je "Moja stara me nije pustila".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA