Dukatos inspiracija nugat – novo osveženje za vrele letnje dane

Nakon neodoljivih kombinacija meda i oraha, kafe i čoko kuglica i bele čokolade, badema i kokosa, Dukatos inspiracija nugat nastavlja ovaj niz premijum poslastica i unosi notu raskoši u vrele dane pred nama

  • 0
Foto: Promo

Letnje avanture mogu da počnu jer je idealno osveženje stiglo - omiljeni grčki tip jogurta Dukatos Inspiracija sada je dostupan i sa ukusom nugata.

Nakon neodoljivih kombinacija meda i oraha, kafe i čoko kuglica i bele čokolade, badema i kokosa, Dukatos inspiracija nugat nastavlja ovaj niz premijum poslastica i unosi notu raskoši u vrele dane pred nama.

Sve prave sladokusce obradovaće jedinstveni spoj blagog ukusa jogurta i bogate arome lešnika. Kremasta, svilenkasta tekstura po kojoj su Dukatos inspiracija jogurti prepoznatljivi, učiniće da bar na kratko zaboravite na dnevne obaveze i prepustite se trenucima potpunog uživanja. Bilo da želite lagani doručak, osvežavajuću užinu ili ekstravagantni desert, Dukatos Inspiracija nugat će se odlično uklopiti u vaš ritam. Oni koji vole da eksprimentišu mogu dodati sezonsko voće, komadiće čokolade ili zrna kafe za potpuno novo iskustvo i bogatstvo ukusa.

Uskladite se sa ritmom leta uz Dukatos inspiraciju nugat koja će oduševiti i najzahtevnije hedoniste.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA