Tajna najboljih craft piva: Najbolja craft piva u odabranim Maxi i Tempo prodavnicama (FOTO)

I kad pomislite da samo na jednom mestu imate najveći broj različitih brendova piva i najraznovrsnijih ukusa, izbor nije lak

  • 1

I dok tokom vrelih letnjih dana svi tragamo za idealnim osveženjem prva asocijacija je uvek – pivo.

I kad pomislite da samo na jednom mestu imate najveći broj različitih brendova piva i najraznovrsnijih ukusa, izbor nije lak. Ipak, craft piva sa razlogom su poslednjih godina postala omiljena, ne samo među ljubiteljima piva, već i među onima kojima do skoro pivo i nije bio prvi izbor.

U čemu je to tajna craft piva?

Craft piva donela su jedno potpuno novo iskustvo uživanja u pivu, jer osim proverenog kvaliteta i klasičnih ukusa koja craft piva nude, sada od piva možete dobiti nešto sasvim drugačije. Više niste ograničeni samo na tradicionalna svetla ili tamna piva, već se možete osvežiti i pivom sa ukusom banane ili jabuke ili pivima koja su začinjena najegzotičnijim začinima.

Foto: Promo

Craft piva prave sa mnogo posvećenosti i korišćenjem najsavremenijih tehnika zanatskog pivarstva i ona su uglavnom nefiltrirana i nepasterizovana, a za njihovu proizvodnju koriste se isključivo prirodni sastojci. Mogućnosti kreiranja autentičnih recepata craft piva su beskrajne, tako da ako volite piva sa voćem ili čokoladom, ili pak ona koja su odležala u buradima i položila test vremena - požurite u jedan od Maxi supermarketa u kojima možete pronaći ova piva.

Foto: Promo

Maxi u Delta city-ju i TC Rajićeva, Alonso supermarket u Gospodar Jovanovoj na Dorćolu, Maxi u Bulevaru oslobodjenja 44 i Maxi u Zemunu u Gornjogradskoj ulici lokacije su na kojima vas očekuju najuzbudljiviji ukusi piva ovog leta.

Foto: Promo

Kraft piva možete pronaći i u Tempo centrima u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Prva srpska craft piva I dok prvi pisani tragovi o pravljenju piva datiraju još iz 6.000 pre nove ere, prva domaća craft piva koje je "Kabinet" pivara napravila u Srbiji bila su: Citra Pale ale, svetlo pivo sa dominantnim Citra hmeljem, Plavo pivo belgijskog stila, koji se najčešce pravilo po manastirima, a ima ukus banane i jabuke i Porter pivo sa ukusom kafe i čokolade.

Za dodatne informacije možete posetiti www.maxi.rs.

VIDEO: Daj mi sve, dabogda mi preselo! Devojka je osmislila pivo sa ukusom pice...

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrgud

    28. jun 2018 | 18:05

    Za sve vas postoji samo Beograd a ostatak Srbije.....ko je..!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA