Da li ste spremni da ovo čujete o sebi? Način na koji stiskate pastu za zube otkriva vaše mračne tajne

Vaše svakodnevne aktivnosti mnogo toga govore o vašem mentalnom stanju, zato trk u kupatilo da pogledate u kakvom stanju ste ostavili pastu za zube

  • 1

Psiholozi kažu da oko 40 procenata naših dnevnih pokreta nisu svesne odluke, već nešto što se odvija podsvesno. Jedna od takvih je i način na koji istiskamo pastu za zube, dok ih peremo. Naučnici kažu da to može da otkrije mnogo toga o nama.

Već godinama stavljate dezodorans skroz pogrešno: Dermatolog otkriva jedini pravi način kako se to radi

Pa, kako vi ististakte pastu za zube?

1. Od kraja prema napred, rolanjem tube 

Vi ste vrlo štedljiva i uredna osoba koja uvek brine o svojoj imovini i o ljudima kojima je okružena. Za vas se slobodno može reći da ste perfekcionista koji ne voli ništa da gubi, vaša navika je da koristite sve resurse sa kojima raspolažete pa ćete tako i pastu za zube iscediti do poslednje mrvice. Vi ste marljiva osoba koja je navikla da naporno radi. Dobri ste u svom poslu i drugi se mogu osloniti na vas. Kuća vam je uvek čista, a život organizovan.

Foto: Pixabay.com

2. Cedite pastu od sredine ka vrhu 

To otkriva da ste realni, aktivni i da ste stalno u nekoj žurbi. Za vas se može reći da niste najorganizovanija i najurednija osoba na svetu, ali se snalazite. Ipak, kada se suočite s nekim izazovom, znate kako da se saberete i kako da rešite problem. Vi ste društveni, imate mnogo prijatelja i volite da budete u javnosti. Znate kako da držite ravnotežu u životu i kako da budete emocionalno stabilni.

Foto: Pixabay.com

3. Pastu stiskate sa vrha, bliže otvoru

Vi ste vrlo tvrdoglavi i u stanju ste da učinite mnogo toga kako biste došli do onoga što želite. Kada odredite cilj, vi do njega sigurno stižete. Skloni ste pesimističkim epizodama i nemate poverenja u druge ljude, navikli ste da se oslanjate samo na sami sebe. Prilično ste orjentisani na sebe i volite da budete sami. To je dobra navika, ali do određene mere, do trenutka kada počnete da iskorišćavate druge za svoje potrebe.

Foto: Pixabay.com

4. Pasta izgleda kao da je netaknuta

Ako vaša pasta za zube nema upečatljivih udubljenja od stiskanja, to pokazuje da volite da budete sami. Vi ste umetnička duša sklona sanjarenju. Može se činiti da živite u nekom svom svetu, onom koji se odvija u vašoj glavi. Vrlo ste osetljivi, nežni, jednostavni, obazrivi, velikodušni i tolerantni. Uvek ste puni misli i ideja koje ste spremni da podelite sa drugima.

Foto: Pixabay.com

5. Pastu stiskate svuda

Ako vaša pasta za zube izgleda kao da je neko bagerom prešao preko nje, to otkriva da ste u mogućnosti da svet oko sebe gledate drugačije od većine ljudi. Vrlo ste kreativni i imate umetničkih sklonosti. Optimistični ste i otvoreni, ali možda ste skloni čestim promenama raspoloženja. Za vas je veliki izazov to da budete uredni i tačni, to vam jednostavno ne ide. Mučite se s planiranjem vremena i ostvarivanjem zadataka u određenom roku.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA