≫ 

Ovo je najlepša testenina na svetu - Princeza paste otkriva kako da napravimo pastu koju će svi obožavati (FOTO) (VIDEO)

O njenoj pasti svi maštaju, a oni koji je probaju vraćaju se po još

  • 0

Linda Miler Nikolson bila je blogerka o hrani koja je vodila bitku sa probirljivim detetom kada je hrana u pitanju jer njen sin nije hteo nikako da jede povrće, pa je ona rešila da mu ga učini primamljivijim uz pomoć ove divne šarene testenine.

Ako volite sendviče uz pomoć ovog trika prepolovite im broj kalorija i smršajte

Ova njena ideja donela joj je preko 180 hiljada pratioca na Instagramu koji jedva čekaju da vide šta im je novo spremila. Ove godine objavila je i knjigu sa receptima za njenu testeninu i time olakšala mnogim majakama borbu sa probirljivom decom.

Објава коју дели Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) дана

Ova kreativna mama pravi pastu još od kako je imala 4 godine i to je njena strast koja je pokreće. Svoje znanje iskoristila je kako bi doskočila probirljivom detetu, a od toga je napravial pravo malo carstvo i sada je poznata kao Princeza paste.

Објава коју дели Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) дана

- Moj sin bi video kada mu ispod sira na pici stavim spanać. Nije hteo da pije zelene smutije. Bilo mi je nerealno kada sam, nakon što sam pitala za pomoć online, dobila odgovor da stavim povrće pred njega i da ga pustim da gladuje ako to ne želi da jede jer će vremenom morati da pojede, objasnila je ona.

Објава коју дели Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) дана

Nakon što je iznela svoju ideju pred roditelje koji imaju istih problema, dobila je mnogo poruka zahvalnosti i podrške za to što radi. Mnoga deca obožavaju da jedu šarenu pastu koja ih podseća na dugu ili lazanje sa cvetićima.

Објава коју дели Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) дана

Njena pasta je domaća i veoma zdrava zato što ona koristi proverene sastojke. Ona sama gaji kokoške i patke čija jaja koristi u pasti. Ostatke od paste ona ne baca već pravi od testa krekere, a ko testo malo duže dira rukama onda ga suši i baca pred piliće da ga pojedu - jer ništa se ne baca.

Објава коју дели Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) дана

Pastu duginih boja pravi tako što boji testo prirodnim sastojcima. Za zelenu boju koristi kelj i peršun, za crvenu i roze koristi cveklu, ali i crvenu papriku. Narandžastu boju lako dobije dodavanjem paprike ili kurkume, a žutu od jaja i kurkume. Najteže se dobija plava boja za koju koristi alge kao što je spirulika, a za ljubičastu boju koristi crveni kupus sa malo cvekle.

Објава коју дели Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) дана

Ukoliko i vi imate probirljivo dete ili ste i sami izbirljivi, onda je ova testenina prava stvar za vas. Prepustite se kreativnosti i smislite pastu koja će odgovarati vašem ukusu i zabavite se.

VIDEO: Ko može da pojede sendvič brže od nje?

(Telegraf.rs/425magazine.com/dish.allrecipes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA