≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Koga ove nedelje očekuje početak divne romanse, a koga promena posla

Nedelja puna izazova je za nama, ali nam iznenađenja neće faliti ni u ovoj koja je pred nama

  • 0

Zvezde umeju ponekad baš da se našale sa nama i da se poigravaju sa našom sudbinom, a evo šta nam najavljuje za ovu nedelju nedeljni horoskop

SEKSI HOROSKOP ZA AVGUST: Pogledajte ko će svako veče imati novu avanturu, a ko će jedva čekati da se mesec završi

www.astrousluge.com

OVAN

Foto ilustracija: Telegraf

Maksimalno ste fokusirani na partnerske odnose u poslu i na sklapanje novih ugovora. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete početak stabilne i ozbiljne veze. Na polju zdravlja se sada osećate bolje nego pre. Jači ste, snažniji, bolje fokusirani. Mogući su eventualno manji problemi sa alergijskim reakcijama ili pojavom iritacija na koži.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bika

BIK

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete veliki broj poslovnih obaveza. Jako je važno da se dobro organizujete. Na polju ljubavi vas očekuje dvoumljenje, dopadaju vam se dve osobe. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manji pad imuniteta i probleme zbog toga. Potrudite se da više odmarate, da povećate unos tečnosti, vitamina, svežeg voća i povrća.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Blizanca

BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas faza u kojoj nećete imati previše poslovnih briga. Prilično ste opušteni. Kada je ljubav u pitanju očekuje vas novo, zanimljivo i lepo poznanstvo. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi tokom ove nedelje. Dobro se osećate u svojoj koći, imate mnogo energije. Prija vam bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Raka

RAK

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete ponudu za neku novu poslovnu saradnju od Vage. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija sa osobom koju volite, stanje je toplo- hladno. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete probleme sa organima za varenje, stomak i probava su vam veoma osetljivi. Potrudite se da malo više pazite na svoj način ishrane.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Lava

LAV

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu za trgovinu ali i za sklapanje novih poslovnih dogovora. Kada je u pitanju ljubav lako osvajate osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa disajnim putevima, može da vas prati kašalj, kijavica ali su mogući i problemi sa sinusima. Posetite lekara za svaki slučaj radi pregleda.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Devicu

DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da se nadate poboljšanju na polju finansija. Uspećete da dođete do veće zarade. Ljubavna situacija će tokom ove nedelje biti nepromenjena za pripadnike vašeg znaka. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete stabilno stanje. Povremeno su mogući manji problemi zbog loše ishrane, pa je važno da pazite o svojim navikama na tom polju.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vagu

VAGA

Foto ilustracija: Telegraf

Nije vam povoljna faza za poslovno polje pa bi bilo najbolje da ne ulazite u važne projekte sada. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas važne promene koje ćete emotivno doživeti. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za glavobolju, probleme sa vidom, migrenama, vrtoglavicama i niskim pritiskom. Potreban vam je odmor od obaveza.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Škorpiju

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da vam promenljivo stanje na polju posla stvara stres i nervozu. Na polju ljubavi želite nekoga koga ne možete da imate ili je vaša veza zabranjena. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa osetljivim stopalima, nogama, zglobovima. Cirkulacija vam takođe može biti oslabljena sada pa i o tome povedite više računa.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Strelca

STRELAC

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas povoljna faza da rešite neke manje probleme na polju posla koje imate od ranije. Kada je u pitanju ljubav sledi vam novo, zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Možete da računate na stabilnu situaciju. Prija vam umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi, kao i rekreacija.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Jarca

JARAC

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno napredovanje na koje ste čekali. Na polju ljubavi situacija sa voljenom osobom iz dana u dan postaje sve bolja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa kičmom, zubima, kožom, kosom, noktima. Moguć je nedostatak nekih vitamina i minerala u vašem organizmu. Pazite na sebe.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vodoliju

VODOLIJA

Foto ilustracija: Telegraf

Imaćete dosta sreće u narednom periodu i veoma lako ćete ostvariti svoje planove. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Na polju zdravlja vas takođe očekuje veoma dobro stanje, nema pokazatelja za nove probleme. Imate puno energie u sebi i osećate se prilčno dobro.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Ribe

RIBE

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete da ćete dobiti pozajmicu, nasledstvo ili kredit koji ste očekivali. Na polju ljubavi vas očekuje uzbudljiva avantura i nova dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za debelo crevo, krvotok i urogenitalni trakt. Čuvajte se upala i infekcija kada su u pitanju reproduktivni organi ali i bešika.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

VIDEO: Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA