Žene stavljaju grudnjak na 4 različita načina, a svaki od njih otkriva nešto jako važno o njoj

Zakopčavanje brushaltera možda deluje kao sasvim beznačajna stvar, ali stručnjaci tvrde da u tome leže neke velike odrednice karaktera

  • 0

Govor tela i način na koji radimo stvari, govori o tome kakvi smo. Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznaćete ih ako znate na koji način ona zakopčava svoj grudnjak. Stručnjaci za govor tela kažu da stvari koje imamo, odeća koju nosimo i jednostavne aktivnosti govore o našoj psihi sve ono što ni mi sami ne znamo.

Istopiće vas dok trepnete: 6 jednostavnih napitaka za ravan stomak

- Svaka ličnost ima tendenciju da radi stvari na jedinstven i poseban način, čak i male svakodnevne zadatke. Sve što čine, i način na koji to čine, formira utisak o ljudima. Nema razloga da veš ne bude deo toga. - kaže  Pati Vud, stručnjak za ljudsko ponašanje.

4 načina stavljanja grudnjaka i šta to govori o vama:

1. Kopčanje i zatezanje grudnjaka na leđima

To pokazuje da je žena dobra potpora u životu, sklona je poštovanju tradicije i verna je onome što čini. Promišljena je, prijateljski raspoložena i uvek spremna da pomogne. Za nju je kupovina grudnjaka društveni događaj, pa će verovatno tražiti pomoć prijateljica u izboru.

Kopčanje i zatezanje grudnjaka na leđima pokazuje da je žena dobra potpora u životu Foto-ilustracija: Profimedia.rs

2. Kopčanje grudnjaka napred pa okretanje

Ova žena je uticajna i često je dobra motivacija za druge. Vrlo je harizmatična i voli da uči nove stvari, ali ima i sklonost da joj sve brzo dosadi. Kad je izbor grudnjaka u pitanju, ona najradije bira svetlije boje i detalje zbog kojih će se osećati posebno.

Kopčanje grudnjaka napred pa okretanje govori da je žena uticajna i da je dobra motivacija za druge Foto: Profimedia/Alamy

3. Nošenje grudnjaka sa kopčom napred, između korpica

Ovo je žena koja ne želi da gubi vreme. Ceni sažetost, delotvornost i stvari visokog kvaliteta koje će dugo trajati jer ne želi da ih dvaput kupuje. Sklona je tome da kupuje markirane stvari, pa tako i grudnjake.

Grudnjaka sa kopčom napred, između korpica, govori da žena ne želi da gubi vreme Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

4. Zakapčanje grudnjaka u rukama pa navlačenje preko glave

Ona je opsednuta pravilima i redom. Tako oblači grudnjak jer  želi da sve radi kako treba od početka. Po prirodi je sklona analiziranju. Grudnjak ne kupuje bez preciznih mera i stručnih preporuka. Najbolje se oseća u sportskom grudnjaku.

Zakapčanje grudnjaka u rukama pa navlačenje preko glave govori da je žena opsednuta pravilima i redom Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA