≫ 

A mislili ste da vi nemate sreće: Top 10 najdosadnijih poslova na svetu

Sutra je novi radni dan, ali radije biste ostali kod kuće?

  • 3

Mislite da je vaš posao dosadan? Naravno, nije svaki posao uzbudljiv i pun akcije, ali sada znamo koja su se zanimanja najdosadnija na svetu. Studija koju je sproveo "Emolument" je otkrila najdosadnije poslove, a zbog istraživanja je ispitano oko 1300 ljudi iz 14 različitih zemalja.

Influenserke, blogerke, jutjuberke: Baš ovako bi izgledale Diznijeve princeze da su danas rođene (FOTO)

Sa punih 81 odsto, pravni poslovi su se pokazali kao najdosadniji na svetu. Drugo mesto zauzimaju poslovi upravljanja projektima sa 78 odsto. Na trećem mestu najdosadnijih zanimanja nalazi se briga o kupcima, sa 71 odsto.

Sa punih 81 odsto, pravni poslovi su se pokazali kao najdosadniji na svetu Foto: Pixabay.com

Zatim sledi posao poreskog radnika sa 68 odsto, a peto mesto zauzeli su računovođe i poreski savetnici 67 odsto. Takođe, ni bankarima nije najuzbudljivije na poslu, već se 67 odsto njih dosađuje na poslu.

Sedmo mesto zauzimaju tehnički poslovi, a na osmom mestu su prodavci. Sve ove profesije prate marketing i komunikacije, gde se 60 odsto zaposlenih dosađuju na poslu, a zatim i 56 odsto ajtijevaca.

Sve dosadne profesije prate marketing i komunikacije Foto: Pixabay.com

VIDEO: Sva pozitivna dejstva smeha

(Telegraf.rs / Izvor: cosmopolitan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inkvizitor

    19. avgust 2018 | 16:51

    E zato je moj posao uzbudljiv i kreativan za 25 000 dinara mesečno praznim kante i kotejnete i uživam u miomirisima i sažaljevam dotičnu gospodu što se dosađuje na svom poslu čitajući novine, vise na mobilnom ili ispijaju razne napitke i proklinju malu platicu od 70- 100 hiljada a zimi ili leti uključuju klimu kako bi im bilo što ugodnije na radnom prokletom poslu.

  • Ivana

    19. avgust 2018 | 16:42

    Dajte 10 najzanimljivijih poslova.

  • B

    20. avgust 2018 | 07:30

    Svaki posao je Bozanski zadatak koji treba da obavljamo sa voljom i ljubavlju i tada nam nece biti dosadan. Sve sto posteno radimo u slavu Bozju stize nam i nagrada u vidu radosti zadovoljstva ispunjenosti uspeha. Nihe sve u velikim parama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA