Bračni horoskop: Pogledajte šta datum svadbe otkriva o vašoj zajedničkoj budućnosti?

Kada jednom otkrijete svoj bračni horoskopski znak, otkrićete i kakva vam budućnost predstoji u zajedničkom životu

  • 0

Kao i vaš rođendan, datum venčanja određuje vaš bračni horoskopski znak, a on može mnogo da kaže o vašoj zajedničkoj budućnosti. U potrazi za otkrivanjem bračnog horoskopa, astrolog poznatih zvezda i autor knjige "Love Zodiac" koji se skriva iza imena " The Astro Twins", otkriva šta datum svadbe značiti za vaš brak.

Indijanski horoskop: Pronađite svoj znak i otkrijte kakvu vam sudbinu predviđa

Šta venčani horoskopski znak govori o vašoj zajedničkoj budućnosti?

1. Brakovi u znaku Ovna: 21. mart - 19. april

Ovan je veoma avanturistički, smeo i nezavisan znak. Ako se venčate u ovom znaku, uspećete kao pojedinci i nećete izgubiti sebe u vezi. Vaš brak će biti pun spontanosti. Razmišljaćete o kupovini u poslednjim momentima, uvek ćete ići na dejtove i uživaćete u neočekivanim romantičnim iznenađenjima. Ali, budite pažljivi da ne postanete konkurencija jedno drugom, jer parovi u znaku Ovna to često rade.

2. Brakovi u znaku Bika: 20. aprila - 20. maja

Bik je izuzetno senzualan, dekadentan znak. Vi i vaša lepša polovina uživate u finim stvarima u životu i definitivno se ne plašite da se prepustite čarima luksuza. Vi ste predodređeni da imate dobro utemeljen brak. Obe osobe u ovom braku se mogu zaglaviti na svoje načine, ipak važno je da uvek isprobavate nove stvari, u spavaćoj sobi i izvan nje.

3. Brakovi u znaku Blizanaca: od 21. maja do 20. juna

Za parove u znaku Blizanaca, komunikacija je ključna. Imaćete jako razgovorni brak i gajićete stalni dijalog između vas i vaše druge polovine. Pošto želite da držite stvari zanimljivim, učestvujte u novim aktivnostima zajedno. Prijavite se na kurs egzotičnog kuvanja, naučite kako da surfujete, ili da skačete padobranom. Međutim, nemojte se razbacati u previše pravaca.

Brakovi u znaku Blizanaca se sklapaju od 21. maja do 20. juna Foto: Pixabay.com

4. Brakovi u znaku Raka: od 21. juna do 22. jula

Za Rakove je dom tamo gde je srce. Ovaj par uvek obraća pažnju na sitnice i detalje, a zajedničko kuvanje im je veliko interesovanje. Ovaj par ima puno nadimaka za onog drugog. Ipak, Rak se previše zavarava kao par i postaje "kućna muva". Obavezno izlazite, budite interaktivni i ostanite povezani sa prijateljima i porodicom.

5. Brakovi u znaku Lava: od 23. jula do 22. avgusta

Parovi u znaku Lava će verovatno imati veoma dramatičan, teatralni i strastveni brak. Oboje imaju jako mišljenje i sigurno se ne plaše da ih podele. Iako je lepo što imaju puno romantike i strasti, ponekad imaju običaj da postanu previše dramatični. Ovo bi moglo dovesti do borbe za moć, zato budite pažljivi da ne biste počeli da šefujete jedno drugom.

6. Brakovi u znaku Device: od 23. avgusta do 22. septembra

Devica je izuzetno organizovan, prefinjen i zdrav znak. Ovaj par uvek obraća pažnju na male stvari, a sve je u detaljima. Jedno drugom su najveći najvijači, zbog čega se prirodno pomažu. Iako ponekad mogu da se zaglave sa fokusiranjem na problemima i izgubiti fokus u široj slici, jer mogu biti pomalo neobični.

Brakovi u znaku Device se sklapaju od 23. avgusta do 22. septembra Foto: Pixabay.com

7. Brakovi u znaku Vage: od 23. septembra do 22. oktobra

Vaga je znak koji propisuje brak. Ovo je verovatno zato što je oktobar jedan od najlepših meseci za venčanja. Ovi supružnici su jedno drugom prioritet. Međutim, opasnost leži u gubitku individualnosti. Ne zaboravite da neke stvari ipak morate da uradite sami.

8. Brakovi u znaku Škorpije: od 23. oktobra do 21. novembra

Škorpija je izuzetno seksi i intenzivan znak. U braku je čeka tona intimnosti i strasti, a ne bi trebalo da imate problema sa održavanjem romanse tokom godina. Škorpija je takođe znak moći i kontrole, tako da ljubomorna pitanja mogu da se obruše na ovaj brak. Budite pažljivi i vodite računa o tome koliko često razgovarate. Ne želite da borba za vlast uništi vaš brak.

9. Brakovi u znaku Strelca: od 22. novembra do 21. decembra

Par u znaku Strelca je avanturistički i svetski nastrojen. Najverovatnije će biti puno putovanja u vašoj budućnosti. Stalno učite i idete na časove zajedno, a oboje ste neobično otvoreni. Ipak, ponekad previše rizikujete, posebno finansijski. Pokušajte da ne živite toliko na ivici i da ne pravite tvrđavu od kuće.

Brakovi u znaku Strelca se sklapaju od 22. novembra do 21. decembra Foto: Pixabay.com

10. Brakovi u znaku Jarca: od 22. decembra do 19. januara

Jarac je znak tradicije, zbog čega se ova zimska svadba obično odvija oko Božića ili Nove godine. Vi i vaša polovina ste naklonjeni poštovanju svog nasleđa. Volite da slavite praznike i da nastavljate tradiciju iz detinjstva. Jedna stvar na koju oboje treba da obratite pažnju jeste da učite da uživate u sadašnjosti umesto da uvek planirate budućnost.

11. Brakovi u znaku Vodolije: od 20. januara do 18. februara

Venčanje u znaku Vodolije se najbolje može opisati kao nekonvencionalno, čudno i moderno. Vi ste najbolji drug svog supružnika, ali ste i vrlo društveni par koji organizuje tone stranaka. Uživate u izlascima i volite da budete među velikom publikom. Da biste održali svoj brak jakim, važno je da budete sigurni da ste zajedno.

12. Brakovi u znaku Ribe: od 19. februara do 20. marta

Ribe su znak fantazije, mašte, romanse i kreativnosti. Vi ste nesumnjivo savršeni jedno za drugo. Očekujte obnove i proslave godišnjica u vašoj budućnosti. Međutim, pazite se da previše ne dodirnete stvarnost. Ne želite da dozvolite da vaše emocije dođu do tačke u kojoj se ne nalazite kao par i počinjete da prevazilazite jedno drugo, kako biste prilagodili svoje kreativne napore.

Brakovi u znaku Ribe se sklapaju od 19. februara do 20. marta Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: brides.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA