≫ 

Veterinar otkriva tragičnu istinu o tome kako životinje provode poslednje momente, a za najveći bol su krivi njihovi vlasnici

Nemojte da i vi napravite ovu grešku

  • 6

Gubitak kućnog ljubimca je poput gubitka člana porodice. Kada taj užasan dan dođe i kada voljena životinja mora da bude uspavana, to može biti zaista emotivno užasavajuć trenutak.

Mnogi jednostavno ne mogu da budu u istoj prostoriji kada veterinar uspava ljubimca - ako mislite da ćete i vi biti u istoj situaciji, možda bi ipak trebalo da razmislite i budete prisutni.

Najalaviji pas na svetu: Mops iz Novog Sada postao je prava senzacija na Instagramu (VIDEO)

Jedan veterinar odlučio je da otkrije sve srceparajuće stvari koje ljubimvi rade u finalnim trenucima pre uspavljivanja - a za sve su krivi vlasnici.

Foto: pixabay.com

Džesi Ditrih je na Twitter objasnila da je pitala svog veterinara da joj otkrij enajteži deo njegovog posla.

- Rekao mi je da 90 odsto vlasnika ne želi da bude u prostoriji kada uspavljuje njihove ljubimce, a u tim trenucima životinje panično gledaju oko sebe i pokušavaju da ihpronađu pogledom, i to ga svaki put slomi, napisala je.

Ovo je potreslo i Džesi koja je dodala da će uvek biti uz svog ljubimca, pa i u njegovim poslednjim trenucima.

Foto-ilustracija: Pixabay

Ovo poražavajuće otkriće vrlo brzo je postalo viralno. Post je retvitovan preko 40.000 puta i dobio je više od 180.000 lajkova.

Ipak, da stvari ne budu toliko užasne, jedan od korisnika Tvitera, koji tvrdi da takođe radi kao tehničar na veterinarskoj klinici, napisao je u njegovom slučaju 80 odsto vlasnika želi da bud epored svog ljubimca, kao i da psi i mačke prvo dobiju inekciju da ih uspava, pa tek onda nastupa eutanazija.

- Čak i kada vlasnici ne žele da prisustvuju samoj eutanaziji, gotovo uvek su uz životinju dok je uspavljujemo, napisao je.

VIDEO: Koliko je samo njemu dobro: Mali mops uživa "za sve pare"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Satanista 1.

    11. septembar 2018 | 15:41

    Dali ljudi znaju kako se jagnje oseća kada ga kolju za Đurđevdan.

  • Aleksandra

    11. septembar 2018 | 15:43

    Bili prisutni eutanaziji ili ne, bol je nemerljiva. Ja sam "morala" uspavati macu pre par dana, da bih joj skratila muke. Nisam prisustvovala. Nismo rekle jedna drugoj "ćao", jer rastanke ne prihvatam. Možda cu na ovaj komentar dobiti više dislike-a, ali ko ima ljubimca razumece ovu "patetiku". Imam psa, tzv. Lesija...koji joj je bio najbolji drug...sada zajedno gledamo slike sa nasom Macanom i tesimo se da je kvalitetno zivela, dokle god je zivela...

  • ???

    11. septembar 2018 | 19:02

    Prisustvovala,pa mislila nikad vise necu imati kucu,a onda posle dve godine usvojilo nas napusteno stene na zajednicku radost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA