≫ 

Ovo su najprljaviji znakovi Zodijaka: U stanju su da žive u neredu i prljavštini i da ne mare za tuđa mišljenja

Sigurno vam se desilo da ste ušli u nečiji dom ili sobu i zapitali se kakva to osoba ovde živi

  • 23

Ne mislimo na izbor slika na zidu ili na boju posteljine, već na prašini i neredu koji smo zatekli, ako i smeće koje u uglu stoji, pa, od dočeka - ali prošle Nove godine.

Napravio je svinjac u kući kako bi proverio da li će ga njegova devojka počistiti i istog momenta saznao da li je ona "Ona prava"

Postoje pravi čistunci u Zodijaku,a li i oni drugi koji ne mare što im prazna kutija za picu stoji ispod kreveta ili prljave čarape vise sa naslona fotelje. Zahvaljujući horoskopu sada možemo da pretpostavimo šta možemo da očekujemo kada ulazimo u nečiji dom. Ovi znaci su jedni od najaljkavijih u Zodijaku.

Vodolija

Vodoliji njen nered ne smeta Foto: Pixabay.com

Ako nemate ništa protiv da krčite sebi put među praznim flašama, kutijama i prljavim vešom onda posetite dom neke Vodolije. One izričito ne žele da čiste za sobom, a posetu njihovom prljavom domu pamtićete, pa, zauvek!

Ribe

One odaju utisak sređenih ljudi, ali pitajte neku Ribu da vam pokaže svoje privatne prostorije i OPA - eto iznenađenja. Možda ćete pomisliti na prvu loptu da one vole da čiste, ali same će vas uveriti da krpa za prašinu ne postoji u njihovoj kući.

Bik

Pomalo je čudno da Bik živi u neredu, a ipak jeste tako. Oni se boje nereda, ali nekako ne uspevaju da održe svoj životni i poslovni prostor čistim. Oni će usisati otirač i odmah zatim o isti ugasiti gigaretu.

Lav

Foto: Shutterstock

Ego kod Lavova je toliko veliki da oni ni ne uviđaju koliko mogu da budu prljavi ponekad. Oni pretpostavljaju da svojim šarmom osvajaju ceo svet, a čak i da nije tako oni to ne bi ni znali... Lav će izaći iz teretane sav znojav i “mirišljav” i zagrliće vas.

Devica

Pomislili bi da su Device jedan od najčistijih pripadnika Zodijaka, ali, avaj! Device su ultimativne svinje horoskopa, a sve o čemu se one staraju bio to posao ili kuća biće zapušteno i prljavo: Ne razumemo kako mogu ovako da žive, ali oni su osvajači nagrade za Najprljaviji znak Zodijaka! Pa, čestitatmo!

Jarac

Sebe smatraju kremom Zodijaka, nebeskim stvorenjima, uzvišenim pripadnicima Zodijaka, ali kada se vratimo u realnost oni su jedni od najprljavijih ljudi koje poznajemo. Pametni ljudi, veoma vešti i sposobni, izgleda za sve sem za čišćenje. Zaobiđite ih...

VIDEO: Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA