≫ 

3 horoskopska znaka koja očekuje pravi pakao tokom sezone Vage koja se završava 22. oktobra

Jesen je put za transformaciju, što znači da je i kosmički cunami polako krenuo

  • 3

Dok nastavljamo šetnju kroz jesenju žetvu, sezona Device nad nama prolazi i ustupa mesto sezoni Vage. Suština Vage se ne može porediti sa onom kod Device, pa će zato ova tri horoskopska znaka imati najgoru astrološku sezonu u ovom periodu: Rak, Škorpija i Ribe.

Oni su paklena kombinacija zodijaka: Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe

Sada, treba imati na umu da je element tri gore pomenuta znaka zodijaka: voda. Zašto su vodeni znakovi ti koje ove sezone gnjavi kosmos?

Astrološki elementi su ključan sastojak prilikom proučavanja astrologije ili čitanja horoskopa uopšte. Zapravo, način na koji elementi igraju ulogu u prirodi je usko povezan sa njihovom ulogom u astrologiji. Na primer, većina ljudi se može složiti da fizika i hemija definišu postupke četiri elementa, zar ne? Interesantno, znakovi u zodijaku se ponašaju slično, zbog čega neki nisu kompatibilni sa drugima. Posmatrajte to na ovaj način, kombinacija vode i vazduha može stvoriti uragan ili cunami. Za razliku od vode i zemlje, koje dobro funkcionišu zajedno i na kraju donose plodove.

Ista stvar se dešava sa vodenim znakovima tokom sezone Vage. Međutim, ovo ne znači da je i kosmički cunami krenuo, postoje stvari na koje ova tri horoskopska znaka treba da obrate pažnju:

RAK: Vi plivate u svojim osećanjima

Sa Suncem koje putuje kroz vašu četvrtu kuću i koje je duša ove sezone, vi se borite sa vašom neprekidnom potrebom za emocionalnom sigurnošću. Sunce u osnovi baca svetlost na vašu senku, a potiskuje osećanja.

Ova oblast se često naziva gnezdom, pošto je to kosmička kapija za vaše emocionalno jezgro. Zapravo, ovo je ljuska zodijačkog točka, odnosno kuća koja upravlja vašim horoskopskim znakom. Sa svetlije strane, ovo je pravo vreme da se okružite porodicom i onima koje volite. Ne ustručavajte se da napravite prijatnu sezonu Vage, dok ste okruženi vašim omiljenim, pufnastim jastucima.

ŠKORPIJA: Provešćete neko vreme sami

Sa Suncem Vage koje sija preko vaše introspektivne dvanaeste kuće tajni, isceljenja, karme i zatvaranja, vi prihvatate svoju samoću i ponovo punite baterije pre vašeg zlatnog povratka. Tako je, vaš rođendan je iza ugla, a Škorpija ne vidi bolji način da se pripremi za to, osim da se malo osami. Možda ste nadmašili neke ljude i situacije koje vas okružuju, tako da je ovo sjajno vreme da se oslobodite onoga što vam više ne služi.

Zapamtite, usred svog samostalnog putovanja kroz podsvesne oblasti, pobrinite se da ne odlutate duboko unutar glave. Već ste poznati po tome što ste "usamljeni vuk", pa morate nastaviti i da komunicirate sa drugima.

RIBE: Emotivno napredujete

Sa Suncem koje putuje kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i regeneracije, usredsređujete se na evoluciju duše, a sve što možete učiniti je jednostavno - predaja. Gde je vaša snaga? Kako se možete transformisati na bolje? Duboka promena za vas je u osnovi ove nove sezone.

Promena sezone menja seksualne stvari, tako da biste mogli biti dodatno fokusirani na pitanja vezana za intimnost sa svojim partnerom. U međuvremenu, ne razmišljajte o horoskopu i pustite se niz tok, kao što najbolje radite. Vreme je da pogledate preko površine, u smislu vaših ličnih snaga. Jesen je put za transformaciju.

VIDEO: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs / Izvor: elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆupričaninSWE

    24. septembar 2018 | 19:50

    Drugim rečima vage donose pakao vodenim znacima.

  • RAK/SKORPION

    2. oktobar 2018 | 18:18

    Ziveo sam sa jednom Vagom/Blizancem."Ko je nju poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti..."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA