≫ 

25. septembra počinje najgora nedelja za ova 3 horoskopska znaka, ali posle nje ih očekuje nešto mnogo dobro

Pošto je pun mesec poznat po tome da može da vas natera da se suočite sa kosturima u ormanu, postoji velika šansa da će ova kosmička ludost izazvati vaše srce

  • 0

Ako ste upoznati sa energijom Vage, verovatno već znate da je ovaj horoskopski znak poznat po romansama, lepoti, flertovanju i ljubaznosti. Šta bi onda trebalo da vas plaši zbog ulaska u sezonu Vage? Suprotno popularnom uverenju, sezona Vage sadrži sopstvenu tamu, a od 25. septembra 2018. godine, ovo će biti najgora nedelja za ove horoskopske znakove: Ovan, Jarac i Riba.

3 horoskopska znaka koja očekuje pravi pakao tokom sezone Vage koja se završava 22. oktobra

Kako ova nedelja počinje raketnim lansiranjem meseca u znak Ovna, jasno je da sezona Vage nije šala. Međutim, dok je pun mesec uvek emocionalan, kada se nađe u Vagi dobija karmičku energiju ograničavanja i discipline od planete Saturn, a osetan je i komplikovan uticaj Hirona, vladara nesigurnosti, straha i anksioznosti. Pošto je pun mesec poznat po tome da može da vas natera da se suočite sa kosturima u ormanu, postoji velika šansa da će ova kosmička ludost izazvati vaše srce.

Ovan: prolazite kroz ozbiljne transformacije

Stigao je pun mesec u znaku Ovna, krunisao je lunarni kraljevski rod i postao centar pažnje. Međutim, pun mesec u znaku Ovna nije uvek tako čaroban koliko mislite da će biti. U stvari, pun mesec je često vreme izazova. Ovaj pun mesec formira kvadrat sa Saturnom (vladarom karme, pravila, propisa i ograničenja) kao i konjukciju sa Hironom (vladarom vaših najdubljih nesigurnosti), zato ćete se osećati neobično ove nedelje.

Međutim, čak i ako ovaj pun mesec pred vas izvuče neku traumu iz detinjstva i tamnu perspektivu života, pokušajte da se ne plašite svih čudnih misli koje ova lunarna faza pruža. Često u svojim najdublljim senkama, možete pronaći svoju najveću snagu. Ako osetite potrebu da ponovo dođete do prošlosti, pokušajte da se ne odupirete tome. Postoje stvari od kojih se ipak treba izlečiti.

Jarac: osetićete prepreke na svom putu

Zato što pun mesec, ove nedelje, formira kvadrat sa Saturnom, vašom vladajućom planetom, postoji šansa da se nećete osećati kao da se energija iz ove lunarne faze lako povezuje sa vama. Umesto da oko vas sve teče glatko kao voda, može se desiti da vas baci u neku nepredviđenu situaciju, i to kao uragan. Umesto da vam donese jasnost i istinu, pun mesec bi mogao da vam donese još više frustracija.

Pojačanjem lunarnog sjaja kroz vašu četvrtu kuću, kuću doma i porodice, ovaj pun mesec od vas traži da balansirate svoj lični sa javnim životom. Budući da ste ambiciozni i nezaustavljivi, lako je žrtvovati potreban odmor zarad sopstvenog uspeha. Međutim, uspeh je prazan bez intimnosti i topline. Ako vam ovaj pun mesec pokazuje sve što vam nedostaje, slušajte ga.

Ribe: oživećete bolne uspomene iz prošlosti

Od 25. septembra, Hiron - planeta vaših najdubljih, najmračnijih strahova, ulazi u znak Ribe dok je u sredini retrogradan. Budući da će njegova suprotstavljena energija biti koncentrisana direktno na vas, pripremite se da budete primorani da se suočite sa svojim strahovima.

Međutim, interesantna stvar u vezi sa Hironom je to što, iako vlada nad vašom najvećom ranjivošću, on takođe vlada nad vašom najvećom snagom. Pošto vam donosi izazove, doneće vam i prilike za prevazilaženje strahova i briga. Hiron će kroz vas vodi suštinski proces rasta. Imajte na umu, da ništa važno nije postignuto bez solidne doze hrabrosti i spremnosti da se potrudite više.

VIDEO: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs / Izvor: elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA