26. septembra počinje najbolja nedelja ikad za ova 3 horoskopska znaka

Pošto je pun mesec poznat po iznošenju emocija na površinu i osećanju ispunjenja, jasno je da je ova sezonska tranzicija ispunjena velikim i bogatim nagradama

  • 0

Pripremite se za najbolju nedelju nikad, i to nedelju Vage. Ako poznajete Vagu, onda vam čak i ne treba objašnjavati zašto je ovaj horoskopski znak toliko živahan i prijatan. Vagama upravlja Venera, planeta naklonjenosti, romansa, prijateljstva i luksuza, a sezona Vage donosi uživanje u najfinijim stvarima u životu. Ako se već osećate bolje raspoloženo, to je samo naznaka svih lepih stvari koje će vam se dešavati od 26. septembra. Ovo će biti najbolji period ikad za ove horoskopske znakove:  Blizance, Vagu i Škorpiju.

25. septembra počinje najgora nedelja za ova 3 horoskopska znaka, ali posle nje ih očekuje nešto mnogo dobro

Kao što biste i očekivali, sezona Vage počinje sa blještavim praskom. Do kraja meseca vas očekuje velika energija punog meseca u Ovnu, što znači da će se kosmos pobrinuti za to da ova jesen bude nemilosrdan izvor moći. Pošto je pun mesec poznat po iznošenju emocija na površinu i osećanju ispunjenja, jasno je da je ova sezonska tranzicija ispunjena duhovnom nagradom. Ako ste već propustili leto da vam se dese lepe stvari, jesen vam donosi nagradu za to.

BLIZANCI: Naćićete varnicu koja pali vašu vatru

Vaga je vaš sestrinski vazdušni znak i lepo se povezujete svojim energijama. Sa sunčevom energijom koja prolazi kroz vašu petu kuću kreativnosti i zadovoljstva, kosmos se sjedinjuje kako biste mogli da budete sigurni da ćete pronaći inspiraciju gde god da krenete.

Ova nedelja je početak lepog umetničkog putovanja, pa se ne suzdržavajte od uživanja u sadašnjem trenutku i uživanja u svojim najluđim fantazijama. Život je mnogo više od posla i uspeha, zato vam treba vremena za uživanje na svakom koraku. Učestvujte u svim plodovima koje vam Univerzum nudi i stvarajte umetnost samo zbog stvaranja umetnosti. U astrologiji, peta kuća radi nešto samo zbog uzbuđenja. Sada je vreme da kažete "zaboravi" i da uživate.

VAGA: Imaćete pristup svim vojim talentima i snagama

Sunce je u vašoj prvoj kući, što znači da ste ponovo napunjeni energijom revitalizacije i vraćanja u život. Sezona Vage vas vraća u kontakt sa svime što vas čini posebnim i jedinstvenim. Ako ste se osećali odvojeno od svojih prirodnih talenata, pripremite se da nađete svaki razlog zašto ste neverovatni.

Međutim, vaš sunčani povratak je više nego jednostavan. Radi se o tome da ste sada daleko od prošle godine. Da li ste napravili ozbiljne korake ka postizanju vaših ciljeva? Vreme je za početak pripreme za putovanje koje se nalazi ispred vas, za putovanje na kome se nalaze proslave i ispunjenje ciljeva.

ŠKORPIJA Osećaćete se mnogo bolje nego prethodnih meseci

Sa Venerom - planetom romantike, seksualnosti i šarma - u svojoj prvoj kući, vi ste trenutno najatraktivnija osoba. Svi se bore da vas upoznaju i žele da provode vreme sa vama. Ako osećate da se svi iznenada pojavljuju na vašem pragu i da se iznenada zaljubljuju u vas, to nije slučajnost. Međutim, Venera je sposobna da privuče toksične vampire, pa se potrudite da postavite granice i kažete "ne" ljudima, kada je to potrebno.

Ova nedelja je još važnija od toga. Pluton zvanično završava svoj retrogradni hod 30. septembra, donoseći ogroman izvor jasnoće. Ne zaboravite da je tokom leta došlo do tačke u kojoj su Mars i Pluton (vaše vladajuće planete) bili retrogradni, tako da su vas duboko uvukli u svoje senke, puštajući vas da se borite za vazduh. Sada je vreme da udahnete mir i izdahnete negativnost. Za vas počinje najbolji period ikad.

(Telegraf.rs / Izvor: elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA