≫ 

6 horoskopskih znakova koji vrede mnogo više nego što misle

U svetu koji ne slavi emocije već su sveprisutna samoživost i zavist, pravo je osveženje kada naiđemo na neku osobu koja je fina i skromna

  • 6

Uče nas da iskoristimo sve što nam život pruža i da uzmemo od života sve što možemo. Da uzmemo sve što želimo i uništimo bilo šta i bilo koga ko nam se nađe na putu do cilja jer smo samo mi sebi važni.

10 bizarnih navika koje vam mogu pomoći da živite duplo duže

Neki od nas su postali opsednuti i zaluđeni tom idejom, ali i ma i onih koji su odlučili da ostanu pokorni i skromni. Nekome su zvezde donele tu blagonaklonost rođenjem, a ovo su pripadnici Zodijaka koji su skromni uprkos svim dobrim osobinama i koji vrede mnogo iako toga često nisu svesni.

Ribe

Foto: Shutterstock

Oni su skromni, iako to može da bude rezultat nedostatka samouverenja. Oni su iskreno skromni i ne žele da pričaju protiv nikoga. Bolno su svesni toga kako život može da bude okrutan i najiskrenije ne žele da doprinose povećanju bola na ovom svetu.

Rak

Po prirodi samodepresivni, Rakovi ne vole da izazivaju neprilike pogotovo ne sebi. Oni nisu slabići, ali su zbog svoje emotivne prirode često neshvaćeni i diskriminisani. Oni oprezno biraju bitke i bore se kada je neophodno. Van toga su mirni, tihi, samopoštovani ljudi koji su odgajani da budu ljubazni.

Vaga

One su ravnoteža, a kada je neki od tasova poremećen one će postati tihe i rezervisane. One mogu da stoje same za sebe, ali kada je potrebno bore se do smrti iako to nije u njihovoj prirodi. Ona voli da se povuče korak unazad i sagleda čitav scenario i uvek će razmišljati o tome da li su ili nisu napravile pravi korak.

Vodolija

Foto: Shutterstock

Ona postaje potištena kada je pod pritiskom. Odlična je u pružanju zaštite onima kojima je potrebno i učiniće i najprljavija dela kako bi nekome izašla u susret. Poznata je po svojoj analitičkoj prirodi i tome što želi stalno da radi pravu stvar. Kako se stalno trude da u tom uspeju, ostavljaju utisak poniznog i skromnog sluge.

Blizanci

Ovaj znak želi da zadovolji i u pokušaju da u tome uspe on će stalno da se bavi posmatranjem. Blizanci ne vole da vređaju i idu kroz život tako što ostaju smireni ostajući tihi i pribrani u trenucima konflikta. Veoma su skromni i to im čini život mnogo lakšim.

Jarac

Oni razvijaju skromnost u ranim fazama detinjstva. Mogu da irastu u veoma uvredljive i grube odrasle osobe, ali uglavnom prerastu tu fazu. Postaju grubi kada misle da su rekli previše, a to im se često dešava.

VIDEO: Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA