≫ 

4 horoskopska znaka kojima retrogradni Merkur u martu neće potpuno uništiti život

Spremite se da vam se život promeni sa početkom novog meseca

  • 0

Razlog velikih promena je taj što Merkur kreće retrogradnim hodom u znaku Riba.

Ovoga puta, on će izazivati veći osećaj anksioznosti, nesporazume u komunikaciji, zastoje u saobraćaju i frustracije. Primoraće nas da se povučemo korak unazad, sagledamo dokle smo stigli do sada i da ponovo razmislimo o nekim stvarima. Neki će osećati više negativni uticaj, ali biće i onih koji će biti skroz ok.

Ovi horoskopski znaci će osetiti najmanje štetnog uticaja Merkura na njihov život.

Ovan

Foto: Shutterstock

Ovo će biti veoma dobar period za oporavak. Posvetićete se više sebi i povući ćete se iz društvenih dešavanja. Svakome treba pauza, a ovo je pravi momenat za vašu pauzu.

Rak

Foto: Shutterstock

Ne očekujte da vam se desi ništa ludo. Završićete neku knjigu koju ste započeli il iprojekat na kome radite već neko vreme. Fokusirajte se na opuštanje i posvetite se malo sebi umesto da se forsirate da radite još, još i još.

Vaga

Foto: Shutterstock

Možda ćete otkriti nešto novo što ćete voleti da radite tokom ovog perioda. Privremena promena u ishrani, kao što je promena ukusa čaja koji pijete biće vam u fokusu tokom ovog perioda, ali i isprobavanje novih ukusa na tanjiru. Zvuči zanimljivo.

Jarac

Foto: Shutterstock

Iskoristite ovaj period da se diskonektujete i fokusirajte se na sebe. Napravite pauzu od telefona i društvenih mreža. Komunikacija će biti svakako u problemu ovih dana p aje bolje da je izbegavate.

VIDEO: Počinje vladavina Riba: Ovo su samo neke od karakteristika koje Ribe čine posebnim znakom

(Telegraf.rs/bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA